Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

Rotterdam

Huiselijk is het woord. Dat komt door ons lichte, ruime pand - zelfs op een bewolkte dag is het licht - en ons fijne, betrokken team. Iedereen kent en helpt elkaar. Ons babyeiland met alle babygroepen samen is een oase van rust met individuele aandacht voor ieder kindje. Het flesmoment betekent ook knuffelen en investeren in het veilig voelen. We hebben wendagen voor kindjes om het makkelijk te maken en houden altijd een kort lijntje met hun ouder.
Tijs van Zeventerstraat 15, Rotterdam
7 groepen
32 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Onze peutergroepen zitten ook bij elkaar. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten. Op deze leeftijd hebben ze namelijk behoefte aan gezonde actie en bewegen ze graag. Als de ruimtes op onze BSO beschikbaar zijn, gaan we daar ook met de peuters naartoe. Vaak splitsen we de peuters op in kleinere groepjes, zodat we met meer gerichte aandacht een activiteit kunnen doen. Met de peuterplussers doen we voorschoolse activiteiten zoals een kringmoment. Een mooie voorbereiding op de basisschool.

In onze schaduwrijke tuin is voor ieder kind iets te vinden. Verstoppen in het bamboebos, skelteren en fietsen of spelen in de zandbak. Er is een speciaal deel voor de allerkleinsten. De baby's kunnen er rustig en afgeschermd van de buitenlucht genieten.

Onze vestiging in Kralingen is dicht bij het centrum en de A16. Goed bereikbaar en met goede parkeermogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het is mooi om te zien hoe peuters steeds zelfstandiger worden, groeien en zich ontwikkelen tot individuen. Dat ik daaraan mag bijdragen maakt mij trots.
  Arlene
  Pedagogisch medewerker - Peuterplusgroep 
 • Een sfeer van verbondenheid in de groep en in het team creëren is het allerleukste van mijn werk. De combinatie van mijn functie biedt mij de kans om goed samen te werken met het team, zo bieden wij elke dag een vertrouwde werk en speelomgeving.
  Christel
  Adjunct vestigingsmanager 
 • Mijn hart gaat stralen als ik aan mijn werk denk, elke dag is een geschenk. Een glimlach van een kind zegt zo veel en ik zorg voor het andere deel. Een lekkere gezonde lunch, snack of schoon pand. En als de kinderen roepen “Hallo Jo”, dan krijg ik automatisch een glimlach op mijn gezicht.
  Jolanda
  Huishoudelijk medewerker 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar