Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

Rotterdam

De lichte ruimtes van onze BSO zijn zó fijn en uitdagend ingericht dat alle kinderen die hier komen kijken, meteen tot spel komen. Ze worden gestimuleerd om mee te doen aan de activiteiten die we aanbieden, maar ze kiezen zelf. Er heerst een rustige, huiselijke sfeer. Zowel kinderen als medewerkers voelen zich hier echt thuis.
Tijs van Zeventerstraat 15, Rotterdam
32 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Wat gaan we vandaag doen? We hebben een woonkeuken met kids-gedeelte waar heerlijke gerechten worden gekookt met de kinderen, variërend van soep tot pannenkoeken; het is maar net waar ze zin in hebben. Alle creatieve activiteiten die je maar kan bedenken worden uitgevoerd in ons atelier. We hebben ook een woon/chill ruimte waar kinderen helemaal tot rust komen. Aansluitend is er de bibliotheek waar ze heerlijk in een hangstoel tussen de kussens kunnen wegkruipen en genieten van een boekje.

In de moestuin kunnen de kinderen zelf groente verbouwen. We hebben ook een tuin voor verschillende activiteiten: balspellen, met de parachutedoek, evenwichtspelletjes of ze kunnen de zandbak in. Om de hoek is een speeltuin met voedbalveldje en een plein waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen schommelen.

Onze BSO in Kralingen is dicht bij het centrum en de A16. Goed bereikbaar en met goede parkeermogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kids keuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Wat mooi om naast mijn functie als pedagogisch expert de BSO op te starten. De ideeën van de kinderen vertalen naar activiteiten en workshops maken het tot een inspirerende uitdaging.
  Ellen
  Pedagogisch expert & pedagogisch medewerker BSO 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!