Kindergarden Straatweg

Rotterdam

Het oude raadhuis van Hillegersberg is een geweldige plek, ook als kinderdagverblijf. We hebben mooie, lichte, grote ruimtes voor de kinderen waarin ze heerlijk kunnen bewegen. En waar vroeger getrouwd werd, spelen nu onze peuterplussers. Onze pedagogisch medewerkers denken graag met ouders mee, bijvoorbeeld als hun kindje thuis nog niet goed slaapt of over (borst) voeding.
C.N.A. Looslaan 1, Rotterdam
6 groepen
28 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Op de begane grond hebben onze twee babygroepen beide hun eigen veranda. Daardoor kunnen de kinderen van de babygroep altijd rustig en ongestoord spelen. Op het moment dat zij er klaar voor zijn, openen we de deuren en gaan ze naar buiten. Elke ochtend starten we peutergym voor de oudere kinderen die dat willen. Spelenderwijs laten we hen ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze achtertuin leven de kinderen zich heerlijk uit en gaan op ontdekkingstocht. Van de oude boom is een kabouterhuisje gemaakt. Dit staat in ons bamboebos waarin ze zich kunnen verstoppen. Rond de tuin hebben we een speel- en fietsparcours aangelegd. De kinderen kunnen er vrijuit rennen en fietsen zonder dat ze de spelende kinderen in het midden van de tuin in de weg zitten.

Onze vestiging is niet te missen: op de hoek van de Straatweg en de C.N.A. Looslaan.

Bijzonder bij Kindergarden Straatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuterdans- en yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuterdans- en yoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Mijn functie is ontzettend veelzijdig! Naast het werken op de groep ondersteun ik de vestigingsmanager bij haar taken. Mijn functie is zo ingericht dat ik een hele dag kan besteden aan het werken op kantoor en drie dagen aan het werken op de groep.
  Christel
  Adjunct vestigingsmanager 
 • De eerste brabbel geluiden, de eerste keer omrollen al deze mijlpalen maken mijn werk elke dag weer een nieuw avontuur. Een avontuur om samen met ouders te doorlopen en van te genieten. 
  Kimera
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar