Kindergarden Postweg

Nijmegen

De marmeren entree zit er nog, net als de andere monumentale kenmerken, maar... villa Geldersch hof is verder helemaal Kindergarden. En Kindergarden is aandacht voor iedereen en alles. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Een veilige ruimte op de groep om even tot rust te komen, en zo leren we ook de kindjes kennen! Wist je dat we op onze vestiging zwangerschapsgym geven?
Postweg 50, Nijmegen
6 groepen
33 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Bij onze dreumesen en peuters leggen we de nadruk op het 'zelf doen'. Zo slapen de peuters in ons slaapatelier, op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. Wakker? Dan mogen de kindjes zelf naar de groep waar ze zich ook zelf mogen aankleden. Peuters die even willen rusten, zijn hier ook graag.

Met het bos om de hoek en onze groene ligging zijn we heel blij. Nog blijer zijn we met onze fantastische tuin, voor en achter. Beide babygroepen hebben een aangrenzende, eigen tuin waarin de baby's veilig van de buitenlucht kunnen genieten. De oudere kinderen kunnen zich verstoppen in de bamboebosjes of fietsen over het parcours. Overal zijn hoekjes vol uitdaging én rust. Want niet iedereen wil alleen maar rennen, toch?

Onze vestiging in de wijk Kwakkenberg is daarbij ook nog eens goed en snel bereikbaar!

Bijzonder bij Kindergarden Postweg

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we activiteiten aanbieden die passen bij de verschillende ontwikkelfases waar de kinderen zich in bevinden. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool. 

 • Slaapatelier

  Bij de dreumes en peuters vergroten we graag hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn? Dan moedigen we ze aan zich zelf aan te kleden.

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar