Kindergarden Postweg

Nijmegen

In de voormalige villa Geldersch hof vind je niet alleen onze kinderopvang, maar ook onze BSO. Binnen én buiten is het genieten voor de kinderen. We hebben fijne, grote ruimtes die de kinderen uitdagen tot spel. Wil je even rust? In onze bieb zijn er fantastische plaatsen om te chillen. Meer actie? Leef je uit in het atelier of het theater.
Postweg 50, Nijmegen
33 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

We moedigen de kinderen altijd aan om van onze megagrote tuin en de buitenlucht te genieten, dus we zijn vaak buiten te vinden. Ze kunnen er heerlijk vrij spelen in het bosje, maar ook hutten bouwen of eigen outdoor-avontuur beginnen met bootcamp-achtige toestellen: klimrek, zandbak, trampoline en waterbaan.

Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Binnen die thema's bieden we elke maand verschillende activiteiten aan. In de vakanties hebben we een speciaal programma. De activiteiten zijn dan ruimer opgezet, want we hebben meer tijd. Ook bieden we workshops aan: die van de goochelaar was een groot succes. En natuurlijk trekken we er op uit, naar het bos bijvoorbeeld waar we speurtochten uitzetten.

Onze BSO in de wijk Kwakkenberg is goed en snel bereikbaar. De uitvalswegen N325, N326 en A73 zijn vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Postweg

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een theater op de BSO van Kindergarden

  Theater

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Unieke dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De afwisseling tussen het werken op de groep en mijn taken als BSO coördinator is wat mijn werk zo leuk maakt, bij Kindergarden kan ik mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Ik kan oprecht genieten van een gezellige middag met de kinderen en het geeft dan ook een voldaan gevoel als alle kinderen na een leuke dag weer naar huis gaan.
  Imke
  BSO Coördinator

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!