Kindergarden Floriande

Hoofddorp

Onze vestiging ligt centraal in de groene wijk Floriande. We zitten in het gebouw naast het gezondheidscentrum. We zijn goed bereikbaar via verschillende aanrijdroutes, ook voor medewerkers buiten Hoofddorp. Ons gebouw is open, licht en biedt veel ruimte aan de kinderen. Toch voelt het huiselijk en geeft het de allerkleinste de nodige rust.
Deltaweg 115, Hoofddorp
9 groepen
43 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

De kinderen kunnen bij ons vrij bewegen in onze beweegruimte. Ook hebben we op verschillende sport- en spelthema's leuke samenwerkingen. Zo is er peuterdans en judoles voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Kinderen ervaren buiten meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze tuin dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft een eigen stuk, en ook de allerkleinsten genieten van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De kinderen kunnen zich in de tuin verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Niet iedereen wil altijd en alleen maar rennen, toch?

Bijzonder bij Kindergarden Floriande

 • Friends call me Jim Kindergarden

  Friends call me Jim

  De dreumesen en peuters bewegen lekker met Friends call me Jim. Op basis van de verschillende personages en magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Gymzaal

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Ontdek tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Wat mijn werk zo leuk maakt is dat de kinderen 1 voor 1 uniek zijn in hun eigen ontwikkeling. Elk kind groeit op zijn/haar eigen manier. Het leuke daaraan is dat ik de kinderen kan ondersteunen en stimuleren om deze groei door te maken. Dit door het aanbieden van structuur, regelmaat en activiteiten. De liefde van de kinderen die je er voor terug krijgt is goud waard. Een lieve glimlach of een knuffel terug bevestigd dat je het als pedagogisch medewerker goed doet.
  Maaike
  Pedagogisch medewerker
 • Wat ik zo leuk vind aan dit werk is het zien groeien en ontwikkelen van de baby’s en in te spelen op hun persoonlijke behoeftes. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker, vervul ik ook de taak van preventie coach. Extra taken zijn op mijn lijf geschreven en neem ik graag aan. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is groot, vooral als het om kinderen en collega’s gaat. Ik zorg er voor, samen met de vestigingsmanager dat onze collega’s op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste richtlijnen binnen de protocollen veiligheid en gezondheid.
  Melissa
  Preventie coach

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  2 Peuter+ groepen

  2-4 jaar