Kindergarden Hoogstraat

Eindhoven

Ouders én kinderen voelen zich snel thuis op ons lichte en ruime kinderdagverblijf. Ook de allerkleinsten. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste kindjes hier rust kunnen vinden en kunnen wennen aan de geuren en geluiden op de groep. En... zo leren wij ook hen kennen. Ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we natuurlijk als pedagogisch medewerker rekening mee.
Hoogstraat 229, Eindhoven
6 groepen
28 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Met de peuterplusgroep spelen we bewust in op de ontwikkelbehoefte van onze drieplussers. We dagen hen uit om zoveel mogelijk zelf te doen: zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen. Handig straks op school, maar ook voor thuis. Onze grote tuin is een avontuur om te ontdekken! Je kunt er rennen, maar ook jezelf verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Om vrij en veilig te kunnen bewegen hebben we voor de allerkleinsten een eigen babytuin.

Parkeren is geen probleem. We zitten aan de ring rond Eindhoven: dichtbij het centrum, uitvalswegen en de High Tech Campus.

Bijzonder bij Kindergarden Hoogstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op onze klim- en klauterbult, het fietsparcours en zich kunnen verstoppen in de verstopbosjes.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar