Kindergarden Hoogstraat

Eindhoven

De kinderen zien onze BSO als een gezellig uitje. Ondanks dat ze van verschillende scholen komen, vormen ze een hechte club: ze vinden elkaar in wat ze doen. Ze voelen zich thuis in onze lichte en ruime opvang, en doen enthousiast mee met de activiteiten die we elke dag aanbieden: van buitenspelen tot koken en hutten bouwen.
Hoogstraat 229, Eindhoven
28 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

We stimuleren in de BSO-leeftijd vriendschap en de onderlinge relatie tussen kinderen. We laten ze actief samenwerken aan projecten, we moedigen ze aan in de omgang met elkaar. En als ze daar behoefte aan hebben, kunnen de oudere kinderen ook even chillen in de pipowagen die we daarvoor hebben ingericht.

Vakantie? Dan staat er elke dag een activiteit op de planning. We gaan ook naar de speeltuin om de hoek of naar het klimbos waar ze echt uitgedaagd worden. Wie wil kan creatief aan de slag of proefjes gaan doen in het laboratorium. We sluiten de zomervakantie vaak af met een echte feestweek. Dan organiseren we grotere activiteiten als een karaoke-middag of een externe workshop.

Onze BSO zit aan de ring rond Eindhoven: dichtbij het centrum, uitvalswegen en de High Tech Campus. Parkeren is geen probleem.

Bijzonder bij Kindergarden Hoogstraat

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Grote ontdektuin

  Buitenspelen is niet alleen gezond voor kinderen. Buiten leren en spelen de kinderen op een andere manier dan binnen. In onze grote tuin kunnen de kinderen na school lekker even uitrazen in ons klimbos of zich juist even kunnen terugtrekken in onze pippowagen die is omgetoverd tot chillhoek.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een voetbalveldje op de BSO van Kindergarden

  Voetbalveld

  Na school met je vrienden en vriendinnen een balletje trappen op ons eigen voetbalveldje! Wat wil een kind nog meer?!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!