Kindergarden Bankaplein

Den Haag

Begin 2024 openen we de deuren van onze nieuwe Kindergarden vestiging op het Bankaplein, wat een verhuizing betekent van onze huidige locatie aan de Alexanderstraat. Het nieuwe onderkomen is een prachtig rijksmonument uit 1882, gelegen in een rustige woonwijk, omringd door mooie parken.
Bankaplein 3, Den Haag
7 groepen
40 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Op dit moment ondergaat het pand een grondige renovatie en herinrichting om alles te bieden wat je van ons gewend bent. Dat betekent dat kinderen binnenkort kunnen genieten van een uitdagende en leerrijke omgeving waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. De kinderen genieten hier straks van ons atelier, diverse speel en ontspanhoekjes en een aangename tuin.

In ons atelier zullen we regelmatig aan de slag gaan met kleine groepen baby’s, dreumesen of peuters. Hier bieden we knutselmaterialen en activiteiten die anders zijn dan wat je op de groep aantreft, zoals magisch zand of creatieve projecten uit onze atelierkast. Het doel is om kinderen te laten ontdekken en leren door middel van experimenteren met uiteenlopende materialen, technieken en vormen.

Aangezien het pand nog in verbouwing is, kunnen we op dit moment nog geen foto’s delen. We laten echter graag enkele schetsen zien om je alvast een idee te geven van hoe de vestiging eruit zal zien zodra de verbouwing is voltooid.

Bijzonder bij Kindergarden Bankaplein

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Een babytuin bij Kindergarden

  Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziek- en dansles

  Wekelijks geven we muziek- en dansles aan onze kinderen. Muziek helpt kinderen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen en daarbij vinden de kinderen het heerlijk om bewegingen na te bootsen. Hiermee ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.