Kindergarden Bankaplein

Den Haag

In januari 2024 gingen de deuren open van onze nieuwe vestiging in Den Haag, een prachtig rijksmonument uit 1882 dat helemaal aan onze wensen is aangepast. 
Bankaplein 3, Den Haag
40 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Voor onze twee BSO-groepen beschikken we bijvoorbeeld over een kinderkeuken, een hele fijne bibliotheek annex chill-ruimte en een mooie ruimte voor algemeen gebruik. Naar buiten? Dan gaan we naar de speeltuin in de buurt. 

We prijzen ons gelukkig met ons vaste, hechte team dat heel divers is. Iedere pedagogisch medewerker heeft haar of zijn bijzondere kwaliteiten en is gedreven om mee te denken met alles wat er elke dag op onze vestiging gebeurt. We vinden het leuk en gezellig om samen dingen te doen. Net als de kinderen!

We hebben geen parkeerplaatsen op eigen terrein. Onze vestiging is super bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 22 stopt voor de deur), met de fiets en te voet. 

Bijzonder bij Kindergarden Bankaplein

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Buitenspelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd voor buiten de BSO, uiteraard altijd onder toezicht!

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De combinatie van huishoudelijk taken en de omgang met de BSO-kinderen maakt mijn dag compleet
  Ani
  Huishoudelijke medewerker
 • Het leukste van werken bij de BSO is dat je jezelf herontdekt en geen enkele dag hetzelfde is. 
  Jessica
  Pedagogisch medewerker BSO

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!