Kindergarden Bankaplein

Den Haag

Begin 2024 openen we de deuren van onze nieuwe Kindergarden vestiging op het Bankaplein, wat een verhuizing betekent van onze huidige locatie aan de Alexanderstraat. Het nieuwe onderkomen is een prachtig rijksmonument uit 1882, gelegen in een rustige woonwijk, omringd door mooie parken.
Bankaplein 3, Den Haag
40 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Op dit moment ondergaat het pand een metamorfose en een herindeling. Alles wat je van ons gewend bent, wordt opnieuw in dit pand verwerkt, wat binnenkort resulteert in een uitdagende en leerrijke omgeving waarin kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Echt een heerlijke plek om na school tot rust te komen, met vriendjes te spelen, creatief bezig te zijn, gezelschapsspelletjes te doen, of even flink te razen Iedereen geniet hier van ons atelier, de bibliotheek en de tuin!

Aangezien het pand nog in verbouwing is, hebben we op dit moment helaas nog geen foto’s om te laten zien. Desalniettemin delen we graag een aantal schetsen die laten zien hoe de vestiging eruit komt te zien zodra de verbouwing is afgerond.

Bijzonder bij Kindergarden Bankaplein

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Buitenspelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd voor buiten de BSO, uiteraard altijd onder toezicht!

 • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

  Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.