Kindergarden Zuid

Delft

Nieuw en strak, met fijne lichte ruimtes en een heerlijk rustige uitstaling. Ons kinderdagverblijf is in 2020 van binnen helemaal verbouwd, net als onze grote tuin. Op de babygroep dagen we je kindje uit om op ontdekking uit te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby's ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.
Vulcanusweg 267, Delft
8 groepen
30 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

Beweegkriebels... Peuters zijn heel actief. Ze willen spelen en bewegen, zo ontdekken ze wat hun lichaam allemaal al kan. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers weten precies met welke extra activiteiten ze onze dreumesen en peuters kunnen uitdagen om hun motorische vaardigheden te vergroten.

Buiten spelen is gezond, vandaar dat je ons vaak in onze natuurlijk ingerichte tuin vindt. Alle elementen uit de tuin dragen bij aan een andere manier van leren spelen: van bamboebos waar je je goed kan verstoppen tot fietsparcours en klimtoestellen. Ook hebben we een eigen moestuin die we samen onderhouden. Dit is een mooie manier om kinderen te leren over de natuur, maar ook om te zorgen voor de natuur.

Onze vestiging ligt op een doorgaande route, gunstig ten opzichte van centrum, snelweg én centraal station Delft. TU Delft is ook vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Zuid

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Alles begint bij de emotionele veiligheid. Als ik zie hoe de kinderen de wereld ontdekken als zij zich veilig en vertrouwd voelen, dan straal ik vanbinnen.
  Lisa
  Adjunct vestigingsmanager
 • Koken is altijd mijn hobby en passie geweest. Het bereiden van de warme maaltijd voor de kinderen brengt mij veel plezier en voldoening en het is een leuke afwisseling naast mijn werkzaamheden als BSO-chauffeur.
  Martin
  Kok
 • Bij Kindergarden krijg ik de ruimte om samen met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan. Als de kinderen ’s ochtends met een vrolijk gezicht naar je toe rennen voor een knuffel, dan is mijn dag al goed!
  Nelly
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar