Kindergarden Zuid

Delft

Na school is het gevoel van'vrij' zijn enorm belangrijk voor de kinderen. Dat je zelf de keuze kan maken wat je gaat doen: sport of spel, een creatieve activiteit, koken, lezen of een fantasiespel. Daarvoor hebben we in onze BSO woon- en buitenruimte beschikbaar en een sfeervol atelier. 8-plussers bieden we spelletjes en speelmateriaal aan die zijn afgestemd op oudere kinderen.
Vulcanusweg 267, Delft
30 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

We stimuleren graag eigen inbreng. Daarom hebben de kinderen inspraak. Ze kiezen uit de workshop-carrousel waarin we vier thema's aanbieden: Sport en spel, Creatief, Koken en Techniek. Dit doen we om de kinderen extra uit te dagen en hen te stimuleren om verschillende dingen uit te proberen. Qua activiteiten op onze BSO Delft Zuid kun je denken aan: steppen, fietsen, skaten en verstoppertje spelen. Op de Sport BSO komen daar bij: voetbal, hockey, tennis, trefbal, softbal of klimmen in de speeltuin.

In de schoolvakanties werken we met een van de thema's van de carrousel. Ook trekken we erop uit. Bezoekjes aan musea en natuurcentra in de buurt zijn mooie, verrijkende ervaringen. Goed voor de ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid!

Onze vestiging Delft Zuid ligt op een doorgaande route. Gunstig ten opzichte van centrum, snelweg én centraal station Delft. TU Delft is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Zuid

 • 8+ activiteiten op de BSO bij Kindergarden

  8+ ruimte en activiteiten

  De oudere BSO kinderen hebben een aparte ruimte met speelmateriaal en spelletjes die zijn afgestemd op hun leeftijd. Echt een eigen plek voor deze groep.

 • Aparte BSO buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten!

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Als preventiecoach hou ik mij bezig met de veiligheid en gezondheid op de vestiging. Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s zorg te dragen voor een veilige en gezonde omgeving voor kinderen waarin ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen.
  Isabelle
  Preventiecoach
 • Ik haal veel voldoening uit het samen met de kinderen bedenken van leuke en uitdagende activiteiten en doe zelf met veel plezier mee. De kinderen en hun denkwijze, verhalen en ideeën maken iedere dag weer anders en brengen elke keer weer een glimlach op mijn gezicht.
  Kimberley
  Pedagogisch medewerker
 • Het leuke aan mijn werk is dat je altijd in een omgeving werkt waar de kinderen blij zijn je te zien. Het is fijn ervoor te zorgen dat de kinderen in een schone en opgeruimde omgeving kunnen spelen en om een gezonde en lekkere maaltijd voor ze te koken.
  Lieneke
  Huishoudelijk hulp

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!