Kindergarden Princenhage

Breda

Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue, nu is het een kinderopvang waar we werken met een hecht team. Elk kindje heeft andere behoeften, en daar houden wij graag rekening mee. Zo vinden de jongste baby's rust in een van de hangwiegen op de groep, want het zacht heen en weer schommelen biedt troost en geborgenheid. 
Liesboslaan 8, Breda
5 groepen
27 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op 'het zelf doen' en het vergroten van hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater. Iedereen slaapt op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. En is er eentje wakker? Dan juichen we het juist toe dat ze zelfstandig naar de groep komen waar ze zich ook zelf weer mogen aankleden. En na het slapen? Dan toveren we het slaaptheater in een handomdraai om tot een ware beweegruimte, inclusief klimtoestellen, of beslissen ze vandaag dat het peuterdansen wordt?

Onze tuin is de grootste verrassing voor vele. Hier ravotten de kinderen in het laurierbos of crossen ze er met hun fietsjes door de doolhof van beukenhagen of... slapen er kinderen rustig en diep in de buitenbedjes, want dat is heel gezond!

Onze vestiging is dicht bij de dorpskern van Princenhage en makkelijk te bereiken via de aansluiting met de A16.

Bijzonder bij Kindergarden Princenhage

 • Gymzaal of beweegruimte bij Kindergarden

  Beweegruimte

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Zo kunnen we ons slaaptheater omtoveren tot een speciale beweegruimte met allerlei uitdagende materialen, zoals klimtoestellen en balspellen. Zo kan iedereen altijd even zijn energie kwijt.

 • Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, klimmen en klauteren in de laurierbosjes, het doolhof van de beukenhaag waar doorheen gefietst kan worden, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Buiten slapen bij Kindergarden

  Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters leggen we vaak de nadruk op het vergroten van hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater. Iedereen slaapt op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. En is er eentje wakker? Dan juichen we het juist toe dat ze zelfstandig naar de groep komen waar ze zich ook zelf weer mogen aankleden.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar