Kindergarden Princenhage

Breda

Ooit het statige hotel Bellevue, nu onze gezellige, huiselijke BSO waar we ieder kind de ruimte geven die het nodig heeft. Er is rust, uitdaging en volop mogelijkheden om te ontdekken, te spelen of creatief te zijn: binnen of buiten in onze grote, groene tuin.

Onze BSO is heel goed bereikbaar en ligt vlakbij de uitvalsweg A16 richting Rotterdam en Antwerpen.
Liesboslaan 8, Breda
27 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

In de moestuin verbouwen we kruiden, samen met de kinderen. We maken daar muntwater mee, of we gebruiken de kruiden op onze pizza's. We spelen veel in de wijk. Gaan naar het grote park in de buurt, voor een potje voetbal of om te spelen in de speeltuin. En we gaan op ontdekkingstocht in de natuur in de wijk. Welke vlinders leven er hier allemaal? Dat combineren we met de plukroute door Princenhage.

Als het weer het toelaat eten we aan de grote tafels, buiten onder het afdak. Daar wordt ook regelmatig geknutseld. In de vakantieperiode maken we een proefjesbak om met simpele dingen experimentjes te doen. Bij het vakantiethema'ridders en kastelen' hebben we van kartonnen dozen nog echte kastelen gemaakt en een speurtocht in het bos gehouden!

Bijzonder bij Kindergarden Princenhage

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens de vakanties. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zodat elk kind zich aangesproken voelt. En we blijven niet alleen op de vestiging, maar trekken er ook op uit, zoals op ontdekkingstocht in de natuur in de wijk.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Bij Kindergarden heb ik de ruimte om samen met de kinderen te werken aan hun ontwikkeling. Daarbij draag ik in samenwerking met de ouders en collega’s bij aan de ondersteuning van het kind. Dit maakt alles erg divers en bijzonder leuk!
  Kirsten
  Pedagogisch medewerker
 • Iedere dag is het weer een feestje om naar mijn werk te gaan. ‘s Morgens lekker koken voor alle kinderen op de vestiging. De blije snoetjes die op mijn raam tikken om te vragen wat we gaan eten vandaag. In de middag mag ik de BSO kinderen verwelkomen op het schoolplein. De korte rit al lopend of met de BSO bus. Hier nemen we even de tijd om hun schooldag door te nemen en maken we wel eens grapjes met elkaar. Mijn doel is allemaal blije kinderen af te kunnen zetten bij de vestiging en dat ze allemaal plezier hebben.
  Cindy
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!