Kindergarden Steigereiland

Amsterdam

Een water- en kinderrijke wijk met veel voorzieningen, dichtbij de A10? Welkom op Steigereiland aan het begin van IJburg! Ons kinderdagverblijf hier herken je aan het open karakter: ramen tot aan de grond en hoge plafonds zorgen voor een fijne sfeer en maken je entree heel makkelijk. Alles ademt licht, lucht en ruimte.
Boeierstraat 1, Amsterdam
5 groepen
20 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

Op onze babygroep hebben we het zwart-wit hoekje, speciaal voor de allerkleinste kindjes. Ze kunnen er vrij bewegen en ontdekken en er zijn spiegels om kinderen te helpen bij de bewustwording van hun eigen lichaam en persoonlijkheid.

Voor elke groep - baby, dreumes en peuter - zijn er twee ruime slaapkamers. En in onze grote, split level tuin met de mooie, grote boom en schaduwdoeken kan iedereen zich heerlijk uitleven. Voor de baby's hebben we natuurlijk een apart, afgeschermd deel. Waren we nog bijna het populaire moestuintje vergeten... Daar zaaien, verzorgen en genieten we samen van de opbrengst.

Bijzonder bij Kindergarden Steigereiland

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen. Want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Zwart wit hoekje

  Dagelijks dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld ons zwart-wit hoekje. Dit hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht omdat zij in de eerste maanden dat contrast het meeste zien.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Bij Kindergarden krijg ik de tijd en ruimte om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een baby tot een eigen individu!
  Destany
  Pedagogisch medewerker
 • ‘’Help mij het zelf te doen!’’ De kinderen laten ontdekken wat ze kunnen en aansluiten op deze ontwikkeling. Bij Kindergarden krijgen kinderen de ruimte om ‘de eigen ik’ te ontdekken en zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Ik ben trots dit te mogen begeleiden! 
  Tessa
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar