Vestiging

Leiden

Adres: Raamsteeg 2c, Leiden

Stap onze vestiging binnen en je wordt meteen verrast door de monumentale hal. Het lichte, moderne interieur zorgt er daarna voor dat je je heel snel thuis voelt. Als team zijn we open, respectvol en ontwikkelingsgericht, voor onze baby’s tot en met de kinderen van de BSO.

Om tijdens het buitenspelen meer uitdaging te bieden, hebben we recent de hele tuin nog onderhanden genomen. Het resultaat? Een prettige, zachte ondergrond met kunstgras, een waterloop met rotspartijtje, een bamboebos, een hindernisbaan en een zandbak. Niet alleen de kinderen zijn er blij mee…

Bekijk vacatures
Rust, licht en overzicht. Een dagindeling met vaste structuur. Ik voelde me direct thuis op de vestiging

Judith Grimmelius, 24

Zo doen wij dat

Er wordt veel gelachen (en ja, soms ook gehuild). We komen met plezier naar ons werk, delen veel en helpen elkaar graag. Doet iemand iets voor een goed doel, dan supporten we dat met z’n allen. Teamuitjes hebben we ook en we ondernemen samen verschillende activiteiten buiten werktijd.

Kindergarden Leiden heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 2 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 – 4 jaar)
  • 2 groepen BSO (4 – 12 jaar)

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden