Kindergarden Raamsteeg

Leiden

Onze BSO vind je in een mooi grachtenpand, midden in het centrum. Echt een heerlijke plek om na school even bij te komen. Waar de kinderen met vriendjes - of zelfstandig - kunnen spelen, gezelschapsspelletjes kunnen doen of hun energie kwijtraken in de gymzaal of buiten op het nabijgelegen schoolplein. De locaties zijn lekker ruim opgezet, de groepen verdeeld naar leeftijd: 4-6, 6-8 en 7+groep.
Raamsteeg 2C, Leiden
40 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: voetballen, stoepkrijt, tikkertje, knikkeren... we doen proefjes in het lab of knutselen in het atelier, waar we bijvoorbeeld zelf armbandjes maken. Voor de 7+ groep hebben we een aanbod dat is afgestemd op hun behoefte en ontwikkelingsfase. We verrassen met thema's als De reizende Wereld waarvoor we elke week naar een ander continent reizen (figuurlijk) en natuurlijk uitstapjes buiten de deur maken.

Tijdens de vakanties is er altijd een thema, vorig jaar superhelden en sprookjes. Vaak staat er een leuke activiteit gepland. We gaan koken, knutselen, naar een speeltuin, maken een speurtocht door de stad of er is een workshop. En natuurlijk zijn we dikwijls te vinden op het schoolplein waar de kinderen vrij kunnen spelen.

Onze BSO is goed bereikbaar. Voor de deur is het betaald parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Raamsteeg

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Een gym op de BSO van Kindergarden

  Gymzaal

  Na een schooldag even lekker je energie kwijtraken, dat doe je in onze beweegruimte. De gymzaal is om in te bewegen, maar ook om te leren samenwerken en leren samen te spelen. Denk aan dansen, voetballen of gymmen.

 • Naar buiten

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO waar er wordt gevoetbald of andere spelletjes worden gedaan.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!