Vestiging

Houten Tuibrug

Adres: Tuibrug 1, Houten

Onze vestiging is één geweldig BSO-avontuur! Kinderen en medewerkers hebben ruime keuze aan activiteiten en toegang tot een natuur & techniek lab, gymzaal, woonkamer, kids keuken, computerruimte, fantasielokaal, bibliotheek en atelier. Er is ook een grote natuurtuin.

Ons team is zelfredzaam en krijgt verantwoordelijkheid om zelf activiteiten te organiseren en zaken te beslissen. Ook krijgt iedereen de ruimte om projecten op te starten voor onze kinderen van 4 tot 12 jaar: er valt van alles en nog wat te doen.

Bekijk vacatures
Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Talenten gebruiken

Doen waar je goed in bent, jezelf ontwikkelen in een ontspannen sfeer. We maken gebruik van elkaars talenten en leren van elkaar. We zijn een hecht team met dagelijkse overlegmomenten en alle gezelligheid die daarbij hoort: BBQ en borrel na het werk, verjaardagen, teamuitjes.

Voor de jongere kinderen is er vlakbij een kinderdagverblijf

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden