Vestiging

Den Haag Bezuidenhoutseweg

Adres: Bezuidenhoutseweg 102, Den Haag

Ons kinderdagverblijf aan de bekende Bezuidenhoutse weg ligt in een groene, bosrijke omgeving, de achtertuin grenst zelfs aan het Haagse Bos. Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling de kinderen.

We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak. Onze vestiging zit dichtbij het Centraal Station en je rijdt in een wip vanaf de A4 de straat in. Er is bovendien genoeg parkeerplek om je kind te brengen of op te halen.

Bekijk vacatures
Past het bij wat je wil? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien.

Debbie Corinaldi

De vestiging

Alles aan onze inrichting nodigt uit om op onderzoek uit te gaan en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben we bijna alle meubilair op kindhoogte, zodat ze zelf alles kunnen pakken. De kinderen die naar de basisschool gaan bieden we peuterplusactiviteiten aan om hen zo goed mogelijk voor te bereiden. In Benny’s playground laten we de peuters in een kringgesprek kennis maken met de Engelse taal.

We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak. Onze vestiging zit dichtbij het Centraal Station en je rijdt in een wip vanaf de A4 de straat in.

Kinderdagverblijf Kindergarden Den Haag Bezuidenhoutseweg heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
  • 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
  • 1 peutergroep (2 t/m 4 jaar)

 

Naast de vestiging aan de Bezuidenhoutseweg zijn er ook de vestigingen aan de AlexanderstraatBosbesstraat, Eisenhowerlaan
en Bosbesstraat (Appelgaard)

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe collega's?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Laurina.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 58989220

recruiter Laurina