Doorgroeien naar pedagogisch expert

Ben jij een pedagogisch medewerker met ambitie in de richting van pedagogiek? Ontdek de doorgroei mogelijkheden binnen de pedagogische carrière ladder. Hier komen passie en toewijding voor pedagogiek en ontwikkeling van kinderen samen. 

Wat houdt dit ontwikkeltraject in?

Het ontwikkeltraject is een mooie stap in de richting van de functie pedagogisch expert. Tijdens het ontwikkeltraject richting pedagogisch expert leer je samen met een groep collega’s meer over kindontwikkeling van 0-4 jaar, het implementeren van pedagogisch beleid en krijg je een brede basis aan coaching vaardigheden.

Werk je op de BSO? Dan volg je een aanvullende BSO-module die toegespitst is op kindontwikkeling van 4 tot 12 jaar. Gedurende het ontwikkeltraject van ongeveer 6 maanden ben je werkzaam als pedagogisch medewerker op de groep maar krijg je alle ruimte en tijd om aan het ontwikkeltraject deel te nemen.

Het ontwikkeltraject geeft je geen garantie op een baan als pedagogisch expert maar wel een boost in je ontwikkeling. Na het succesvol behalen van het traject heb je het zelfvertrouwen om te solliciteren naar de functie van pedagogisch expert bij Kindergarden. Het ontwikkeltraject geeft ze de juiste kwalificaties bij het solliciteren. 

Op de vestiging wordt samen gekeken naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid voor de functie. Dit betekent dat het ontwikkeltraject je geen garantie geeft op een baan als pedagogisch expert, maar wel op een boost in je ontwikkeling.
Evelien over het ontwikkeltraject van pedagogisch expert

Interesse in het ontwikkeltraject? 

Wil jij doorgroeien naar de rol van pedagogisch expert? Vul het onderstaande formulier in om je interesse kenbaar te maken in ons ontwikkeltraject.

Wat bieden wij jou?

 • Pedagogische verdieping samen met je collega’s.

 • Je krijgt de tijd en de opleiding vergoed vanuit Kindergarden.

 • Je ontvangt een salaris conform de cao-kinderopvang. Dit betekent een salaris van € 2.539 - € 3.837 in schaal 6 of 7, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 4% eindejaarsuitkering.

 • Een contract voor 12 maanden, daarna krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • We vergoeden je reiskosten voor het OV volledig. Als je met de auto komt (ongeacht de reisafstand) bedraagt dit 21 cent per kilometer.

 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving op de mooiste locaties, waar we veel aandacht geven aan licht, rust en ruimte.

 • Bij ons betaal je voor de opvang van je eigen kind(eren) bij één van onze vestigingen het maximale uurtarief dat je vergoed krijgt via de kinderopvang toeslag (KOT). Jouw korting is dus het verschil tussen het uurtarief van de vestiging waar je je kind(eren) naar toe brengt en het maximale kinderopvang toeslag uurtarief (KOT).

Vereisten

 • Als je nieuw bent binnen Kindergarden dan mag je starten met het traject zodra je een positieve proeftijd beoordeling hebt.

 • Je ambitie is om je verder te groeien in pedagogische vakgebied.

 • Je bent in het bezit van een MBO3, MBO4 of hbo-diploma die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang.

 • Je bent in het bezit van een VOG  of we kunnen dit zonder bezwaar voor je aanvragen.
Interesse in het ontwikkeltraject? Klik dan hier!