Vestiging

Almere Zwitserlandstraat

Adres: Zwitserlandstraat 6, Almere

Vanaf april 2022 vind je ons ook in Almere! Het is onze eerste vestiging die we er openen: het goudkleurige kroontje boven de ingang geeft al aan dat je met een bijzonder pand te maken hebt. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Dat ervaar je meteen als je binnenkomt: een prettige sfeer en volop persoonlijke aandacht. Daardoor voelt iedereen – kinderen, ouders en medewerkers – zich meteen thuis.

Bekijk vacatures
Hier ontdekken, ervaren en leren de kinderen spelenderwijs, en natuurlijk maken we ook gewoon een geintje.

Rob Wijdeveld

Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek te gaan

De baby- dreumes- en peutergroepen zijn allemaal ruim opgezet. Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek uit te gaan en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Op elke groep zorgen we er overigens voor dat er voldoende afwisseling is tussen het aanbieden van rust en activiteiten.

We hebben een grote buitenruimte, waar we elke dag te vinden zijn. Laten de weersomstandigheden het niet toe, dan hebben we binnen alle ruimte om te bewegen in het speel-gymlokaal. Ook onze speelhal is populair bij de kinderen.

Een gezellig uitje, zo zien de kinderen onze BSO!

Ondanks dat ze van verschillende scholen komen, vormen ze een hechte club, want ze vinden elkaar in wat ze doen. Ze voelen zich thuis in onze lichte en ruime opvang, en doen enthousiast mee met de activiteiten die we elke dag aanbieden: van buitenspelen tot koken en hutten bouwen. In de BSO-leeftijd stimuleren we vriendschap en de onderlinge relatie tussen kinderen. We laten ze actief samenwerken aan projecten, we moedigen ze aan in de omgang met elkaar. En als ze daar behoefte aan hebben, kunnen de oudere kinderen ook even chillen en alleen tot rust komen. Ook daar creëren we ruimte voor.

Ons kinderdagverblijf ligt centraal in het Europa kwartier, tegenover Albert Heijn en op wandelafstand van het NS-station Almere Poort.

Bijzonder aan onze vestiging

Babytuin
De oudere kinderen spelen in een eigen deel van de tuin. Onze baby’s genieten daardoor veilig van de buitenlucht in een apart, afgeschermd gedeelte en kunnen in alle rust op ontdekking gaan.

Buiten slapen
Net als in Scandinavische landen kunnen er ook kinderen buiten slapen: heel gezond! Buiten slapen heeft namelijk veel voordelen. Zo slapen kinderen bijvoorbeeld rustiger, dieper en langer en hebben ze minder last van verkoudheid.

Grote tuin
Zandbak, klimattributen, een speelheuvel om lekker vanaf te rollen en natuurlijk volop mogelijkheden om je te verstoppen… Onze grote, halfomsloten tuin met schaduwplekken nodigt de kinderen uit om te gaan spelen.

Gymzaal
Kinderen bewegen graag elke dag. Want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dagelijks buiten of bij slecht weer in de gymzaal.

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden