Pedagogisch medewerker Amsterdam

Kom werken bij Kindergarden

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties in Amsterdam. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Ga je aan de slag bij Kindergarden dan kom je terecht bij een Great Place to Work.

Wil jij op één van onze kinderdagverblijven of BSO’s in Amsterdam aan de slag? Wacht dan niet langer en solliciteer nu. 

Groei als pedagogisch medewerker nu door naar schaal 7!

Wil je werken als pedagogisch medewerker bij Kindergarden in Amsterdam? Als pedagogisch medewerker ben jij onze grootste kracht. We beseffen heel goed hoe kostbaar je bent, daarom investeren we vanaf nu extra in jou. Dat doen we op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en verbinding, en over je beloning hebben we ook goed nieuws!

  • Bij Kindergarden kun je als pedagogisch medewerker vanaf nu doorgroeien naar schaal 7, naar de nieuwe functie van senior pedagogisch medewerker.
  • Heb je MBO niveau 3? Dan bieden we de mogelijkheid om je bij te scholen naar MBO niveau 4. Deze doorgroeimogelijkheid verzorgen én betalen wij.
  • Ook de reiskosten van het OV vergoeden we volledig. Kom je met de auto naar het werk? Dan ontvang je per 1 januari 2023 een kilometervergoeding van € 0,21 per kilometer.
  • Je ontvangt korting op kinderopvang; als medewerker van Kindergarden betaal je het uurtarief dat je maximaal als kinderopvangtoeslag ontvangt.
  • We vinden het belangrijk om in jou en in jouw ontwikkeling te investeren. Daarom hebben we per jaar twee studiedagen voor iedereen die bij Kindergarden op de vestiging werkt.

Bekijk onze vacatures

Op verschillende vestigingen hebben we vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter+ of de BSO.

Dit is werken bij Kindergarden!

Wat maakt Kindergarden nou zo leuk? Vind je je collega's lief? Spelen jullie ook wel eens buiten? Vind je het ook wel eens saai? We lieten verschillende kinderen vragen stellen aan pedagogisch medewerkers van Kindergarden om erachter te komen hoe het is om hier te werken. De kinderen stelden de speelse vragen, zij gaven de eerlijke antwoorden. Bekijk de video en ontdek hoe het is om bij Kindergarden te werken.

Jij bent onze grootste kracht!

We zijn trots op al onze collega’s die de kinderen bij ons op het kinderdagverblijf en de BSO elk moment van de dag met de best mogelijke zorg omringen. Zij zorgen ervoor dat alles om een kind heen positieve invloed heeft: op het gevoel, op het gedrag en op de ontwikkeling. Ze zijn betrokken en delen graag hun pedagogische kennis en ervaring met elkaar én met de ouders. Jouw professionele input is belangrijk en wordt gewaardeerd, je mening wordt gerespecteerd. Jij bent onze grootste kracht!

Binnenkijken@Kindergarden in Amsterdam

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen in Amsterdam? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!