Kindergarden,
het zit 'm in alles

We zijn een hecht team. Voor een nieuwe collega lijkt het mij thuiskomen.

Danique

Alles om een kind heen heeft invloed. Alles.

Een kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – alles invloed heeft. Of het nu de vorm, geur of kleur van iets is. De toon van een stem. Of de sfeer in een ruimte. Alles heeft invloed op een kind. Alles.

Bij Kindergarden doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben. We noemen dat: positieve ruimte. Dat is wat wij doen. Dag in dag uit. Het creëren van positieve ruimte. En dit doen we mét jou. Maar ook vóór jou. Want ook voor onze collega’s creëren we positieve ruimte

Positieve ruimte is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Door onze Kindergarden Academie en coaching on the job. Positieve ruimte is ook alle ruimte voor je talent. Met extra ruimte voor 1-op-1 momenten met de kinderen. En positieve ruimte is alle ruimte om te werken in een hecht team. Persoonlijk, vertrouwd en ontspannen. Op onze prachtige vestigingen.

Dit maakt Kindergarden tot een Great Place To Work. Kom je ook werken met positieve ruimte? Kindergarden. Het zit ‘m in alles.

Bekijk onze vacatures

Ruimte voor ontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij Kindergarden komt werken, investeren we in jouw ontwikkeling. Dat doen we vanuit onze eigen Kindergarden Academie. We zorgen dat je getraind wordt in wat je moet weten en kunnen om je werk goed te doen. Maar we bieden je ook begeleiding, coaching op persoonlijk vlak, in aansluiting op jouw talenten én de fase in jouw leven. Wat heb jij nodig om je werk goed te doen? Hoe kan je je talenten ontwikkelen? En hoe zorgen we dat je gemotiveerd blijft? Een leven lang gelukkig werken bij Kindergarden, daar gaat het om.

Solliciteer direct

Een werkplek die rust creeert

Onze vestigingen zijn qua concept en inrichting bijzonder. Doordat alles is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen, zorgen we voor rust en overzicht. De ruimte nodigt uit tot ‘zelf doen’, waardoor je als pedagogisch medewerker de kinderen beter leert kennen en goed kan inspelen op wat ze echt nodig hebben. Alle materialen staan bijvoorbeeld op ooghoogte van het kind. Zo krijgen ze de ruimte om zelf te onderzoeken, te imiteren en te leren. Met speelgoed dat met ze meegroeit en ze uitdaagt om hun motoriek, fantasie en creativiteit te gebruiken. Zo functioneert de ruimte als extra pedagoog en kan jij als pedagogische medewerker een stapje terug doen en een observerende rol aannemen.

Bekijk onze vacatures

Ondersteuning van een hecht team

Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van de vestiging. Met elkaar en voor elkaar, dat vinden we belangrijk. Elke vestiging van Kindergarden functioneert op dezelfde manier. De teams zijn op dezelfde wijze samengesteld en iedereen heeft zijn eigen specialisme. Zo zorgt de huishoudelijk medewerker voor een schone omgeving en bereidt elke dag een verse, warme lunch voor iedereen. De vestigingsmanager is fulltime aanwezig voor de begeleiding van jou en je collega’s, de administratie en voor praktische vragen van ouders. En werken we met een pedagogisch expert en pedagogisch coach die jou coachen en ook zeker inspireren. Door zo samen te werken, kan jij je focussen op wat echt belangrijk is, het kind. .

Solliciteer direct

Zeg het voort!

Ben jij enthousiast (geraakt) over Kindergarden? Deel dit dan met een vriend(in), collega of kennis! Via ons Facebook en/of Instagram account kan je onze  videocampagne volgen en delen we regelmatig leuke en inspirerende verhalen! En wist je dat je voor het aanbrengen van een collega ook beloond wordt?

Nu delen

Lees de ervaringen van onze collega's

Bekijk alles

Aan de slag bij KIndergarden?

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen met je team successen vieren. Dat is werken bij Kindergarden.

Check snel of er voor jou een functie beschikbaar is op een van onze vestigingen. Ontdek onze vacatures en vind je droombaan.

Onze vacatures

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden