Kindergarden Lindenlaan

Zeist

Ons kinderdagverblijf zit in een villa in het mooiste gedeelte van Zeist. De bosrijke omgeving, de tuin, de opzet: het voelt allemaal heel huiselijk en vertrouwd. Op elke babygroep hebben we speciale hoeken ingericht waarin de kindjes in alle rust kunnen spelen en ontspannen. De hoeken zorgen ook voor beperking van de prikkels, zodat onze baby's minder worden afgeleid en beter in hun spel kunnen blijven.
Lindenlaan 25, Zeist
4 groepen
18 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

De aparte knutselruimte zetten we in voor onze dreumesen en de peuters. Als we creatief aan de slag gaan, splitsen we de peuters vaak op in kleinere groepjes. Dat geeft meer rust en zo kunnen we met gerichte aandacht de kinderen laten experimenteren met materialen, vormen en technieken. We doen veel aan dansen en muziek. In onze beweegruimte staan ook gymtoestellen.

Ook buiten bewegen we veel, want dat is goed voor de motorische ontwikkeling. Veel activiteiten zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen, daarom gebruiken we veel voelbakken en -borden. De baby's hebben een aparte zandbak. Voor de dreumesen en peuters is er een ontdektuin met grote xylofoon en een gedeelte met zandbak, waterpomp en fietsparcours. Ook hebben we een moestuin.

Onze vesting ligt dicht bij het centrum en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en met vijf minuutjes zit je op de A28.

Bijzonder bij Kindergarden Lindenlaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Bewegen is belangrijk

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we vaak aan dansactiviteiten of yoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  We geven muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we activiteiten aanbieden die passen bij de verschillende ontwikkelfases waar de kinderen zich in bevinden. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool. 

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Als pedagogisch expert heb je veel contact met het team over het pedagogisch beleid. Door dit contact blijft iedereen op de hoogte van het beleid en zorg je er samen voor dat het wordt nageleefd, dit maakt het een hele leuke functie!
  Sarah
  Pedagogisch expert 
 • Het mooiste aan mijn werk is dat ik elk kind als individu kan helpen bij zijn of haar ontwikkeling en kan helpen om spelenderwijs op te groeien in onze samenleving. Hen met een lach aan het einde van de dag weer overdragen aan ouders geeft een fijn gevoel!
  Iris
  Pedagogisch medewerker
 • Mijn dag begint met iedereen goedemorgen te zeggen, altijd gezellig om iedereen weer te zien! Ik maak alles schoon en doe de was. Dan ga ik lekker koken; vegetarisch, Hollandse pot, rijst, soep, pasta, iedere dag een andere, gezond maaltijd!
  Joke
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar