Kindergarden Jan Tooropstraat

Weesp

Huiselijk, open en heel kleinschalig... Ons kinderdagverblijf is echt een tweede thuis. De broertjes en zusjes op een van onze drie groepen kunnen elkaar zien, alle kinderen en medewerkers kennen elkaar. Op de babygroep volgen we het ritme van de kindjes en kijken wat het nodig heeft. Het voeden is bij ons altijd een moment van één-op-één aandacht en gebeurt op schoot.
Jan Tooropstraat 1, Weesp
3 groepen
14 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

We werken in kleine groepjes. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven. Op de peutergroep bieden we ook peuterplusactiviteiten aan. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen goed voor op de basisschool. Spelenderwijs vergroten we hun zelfstandigheid: zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen.

Onze baby's nemen we altijd even mee naar onze grote tuin. Voor de dreumesen en peuters zijn er een zandbak, boomstammen waar ze op kunnen klimmen, een heuveltje waar ze vanaf kunnen rollen en een prachtig parcours om te fietsen. Er zijn veel grote bomen en bosjes, heerlijk als je met de kinderen verstoppertje gaat spelen. Een van onze pedagogisch medewerkers heeft groene vingers, dus het gaat altijd goed met onze moestuin.

Onze vestiging is goed bereikbaar en je kunt er goed parkeren. De A1 en A9 zijn dichtbij.

Bijzonder bij Kindergarden Jan Tooropstraat

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik werk hier al 12 jaar met veel plezier. De kinderen ervaren het als een tweede huis en ook ik voel mij er met mijn collega’s helemaal thuis. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker draag ik als preventie coach bij aan de veiligheid in en rondom de vestiging.
  Anouk
  Pedagogisch medewerker & preventie coach 
 • Ik heb de BBL-opleiding via de Kindergarden Academie mogen volgen. Dit heeft mij gevormd tot de pedagogisch medewerker die ik nu ben. De visie van Kindergarden, de betrokken collega’s, het fijne stabiele vangnet en alle ouders en kinderen zorgen ervoor dat ik altijd geïnspireerd en gemotiveerd blijf.
  Wiske
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar