Kindergarden Maliebaan

Utrecht

'Wow, mooi pand! Indrukwekkend.' Dat zeggen (potentiële)medewerkers die we hier eerder lieten binnenkijken. Fijn zijn de hoge plafonds, de lichtinval en de vele ramen. Alle ruimtes hebben een warme, huiselijke uitstraling. We zorgen voor knusse, duidelijk herkenbare hoeken waar je baby heen kan kruipen om spelmaterialen te ontdekken. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor worden de kindjes minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.
Maliebaan 25, Utrecht
5 groepen
18 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

Soms splitsen we de peutergroep op. Dan kunnen we meer aandacht aan een activiteit geven. De ene helft gaat buiten in de tuin rennen en ravotten, de andere gaat boven knutselen in het hoekje dat we speciaal hiervoor hebben ingericht.

Ga onze flinke, diepe tuin in en je vergeet dat je in de stad bent! Er zijn zigzag-boompjes waar de dreumesen en peuters zich achter kunnen verstoppen, een grote zandbak en voor de baby's hebben we een apart deel afgeschermd. Zo kunnen ook zij vrij ontdekken en spelen in de buitenlucht. Natuurlijk plaatsen we schaduwdoeken in de zomer.

Onze vestiging is drie minuten lopen vanaf het centrum en ligt vlakbij de Waterlinie. Van daaruit zit je zo op de snelwegen A12, A27 en A28.

Bijzonder bij Kindergarden Maliebaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Het atelier op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Peuter atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Werken met kinderen is mijn grote passie! De band die je opbouwt met alle kinderen en de liefde die je van ze ontvangt maakt het werk voor mij heel bijzonder! Elke dag samen lachen, zingen, spelen en nieuwe dingen leren maakt dat ik met veel plezier op de werkvloer sta!
  Anneke
  Pedagogisch expert
 • In mijn rol van adjunct vestigingsmanager ben ik in contact met collega's, ouders én kinderen. Tevens ben ik werkzaam op de groepen. Het is fijn om van dichtbij de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en hen hierin te begeleiden. Ik ga met plezier naar mijn werk!
  Ingrid
  Adjunct vestigingsmanager / pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar