Kindergarden Dirck Hoetweg

Utrecht

Onze vestiging baadt in het licht: een fantastische ruimte die rust uitstraalt. Het mooie is dat de kinderen overal naar buiten kunnen kijken, zelfs de baby's. Ons pand bestaat namelijk voor het grootste deel uit glas. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep, en zo leren ook wij de kindjes kennen!

Onze vestiging ligt tegenover het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn dichtbij het station, de A2 en A12.
Dirck Hoetweg 5, Utrecht
6 groepen
26 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

In de grote hal, als je binnenkomt, gaan we met de dreumesen en peuters gymen en zetten er regelmatig een parcours uit. Met alle groepen kunnen we er samenkomen en feestjes vieren. Onze vestiging zit naast de brandweerkazerne, dus er is altijd wat te beleven voor onze peuters.

We hebben twee tuinen. Een grote met leuke hoekjes, een huisje en een klimtoestel. Prettig en praktisch: alles wat je binnen hebt kun je makkelijk mee naar buiten nemen, omdat het pand gelijkvloers is. In de aparte babytuin genieten de allerkleinsten van de buitenlucht, met een heuveltje, zandbakje en bruggetje. Samen met de peuters verzorgen we onze moestuin.

Bijzonder bij Kindergarden Dirck Hoetweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker met echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • De tuin van Kindergarden Dirck Hoetweg Utrecht

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het huisje, klimtoestel en hun evenwicht kunnen oefenen op de stappalen.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks ('s ochtends) met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Iedere dag onderdeel zijn van de ontwikkeling van kinderen vind ik het allerleukst. Elk kind is anders! Meegaan in hun fantasiewereld en ontdekken wat ze bezighoudt, vind ik heel mooi. 
  Ayse
  Pedagogisch medewerker - Peutergroep 
 • Ik vind het heel fijn dat mijn leuke werk ervoor zorgt dat de pedagogisch medewerkers zich volledig kunnen richten op de kinderen. In mijn functie zorg ik graag voor een lekkere warme maaltijd en een veilige en schone omgeving.
  Henriette
  Huishoudelijk medewerker 
 • Ik vind het leuk om mij naast mijn functie als pedagogisch medewerker bezig te houden met de gezondheid en veiligheid op de locatie. In mijn functie als preventie coach vind ik het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de protocollen, regels en werkafspraken om het voor de kinderen en medewerkers prettig en veilig te houden.
  Noella
  Preventie coach

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar