Kindergarden De Meern

Utrecht

Ons kleine, hechte team verwelkomt je graag op onze gemoedelijke vestiging. De speel- en ontspanhoeken op elke groep stralen echt rust uit. We zorgen voor duidelijk herkenbare plekken waar de baby's heen kunnen kruipen om op ontdekking te gaan. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor worden de kindjes minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.
Spinsterlaan 10, Utrecht
5 groepen
16 medewerkers
6 vacatures

Onze vestiging

Onze peuters ontdekken actief de wereld om hen heen. Prachtig om te zien hoe ze bijvoorbeeld tijdens de muziekles contact maken en hoe creatief ze bewegen op de tonen. En wist je dat de kinderkapper regelmatig bij ons langskomt?

Onze grote buitenruimte nodigt kinderen uit om te spelen en te ontdekken. De tuin biedt ook plekjes om rustig samen of alleen te zijn, bijvoorbeeld in het speelhuisje. De tuin loopt helemaal om ons pand. De peuters kunnen daarom de hoek om en vinden het heerlijk om verstoppertje te spelen. Voor de allerkleinsten hebben we een apart stuk met lage hekjes. Daardoor kunnen ze rustig en afgeschermd van de oudere kinderen spelen, terwijl het contact met oudere broertjes en/of zusjes heel makkelijk is door de lage afscheidingen.

Je kunt makkelijk parkeren bij onze vestiging. Even de A12 af en je bent er!

Bijzonder bij Kindergarden De Meern

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik werk in een gezellige huiselijke sfeer samen met mijn collega's. Ik zorg ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt, hygiëne en gezonde voeding zijn daarin voor mij belangrijk!
  Lia
  Huishoudelijk medewerker
 • Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met mijn collega´s een omgeving te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en tot ontwikkeling kunnen komen. Ik geniet er dan ook van wanneer ik de kinderen sprongen zie maken!
  Monique
  Pedagogisch medewerker
 • Als je ‘s ochtends binnenkomt en de kinderen staan al bij te deur te zwaaien en te wachten op een knuffel dan begint je dag goed!
  Jiske
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar