Kindergarden Kleis

Uitgeest

'Zo fijn bij de baby's, alles komt heel sereen over,' dat zei laatst een medewerker na de rondleiding. Hoe ga jij ons kinderdagverblijf ervaren? Kom binnen in de lichte, centrale hal en proef de sfeer op de groepen. En ontmoet natuurlijk ons hechte, enthousiaste team van wie de meesten hier al lang werken. Ze ontvangen je met open armen.
Kleis 84, Uitgeest
4 groepen
23 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Onze peuters en peuterplussers verrassen we elke maand met yoga, muziek of dans. Bij hen leggen we vaak de nadruk op 'het zelf doen' en het vergroten van hun zelfstandigheid. De peuters die nog slapen doen dat in ons slaaptheater: op een vaste plek met een eigen matrasje. Wakker? Dan mogen ze zelf naar de groep.

Kinderen zijn buiten zelfstandiger en hebben er meer vrijheid. Onze tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft openslaande deuren naar een eigen tuin. Die van de dreumesen en peuters is heel groot, met een voel- en krijtwand. Die van de peuterplus heeft een klimtoestel, waterpomp en zandbak. Voor de baby's zijn er mogelijkheden om zintuiglijk te ontdekken in een eigen afgeschermd gedeelte met voel- en spiegelwand en een zandbak.

Onze vestiging vind je in het nieuwe gedeelte van Uitgeest. Makkelijk parkeren voor de deur, de aansluiting met de A9 is dichtbij.

Bijzonder bij Kindergarden Kleis

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De voelwand, krijtwand, zandbak en waterpomp, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • We stimuleren de kinderen om de wereld te ontdekken, we volgen ze op de voet en maken mooie, leuke en bijzondere momenten mee.
  Amber
  pedagogisch medewerker
 • Kinderen stimuleren in de ontwikkeling om zichzelf te kunnen zijn, dat is voor mij werken volgens ons Wereldwijs programma.
  Nicole
  Pedagogisch medewerker  

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar