Kindergarden Bergse Linker Rottekade

Rotterdam

Het gevoel dat je welkom bent, de geborgenheid, de ruimte - kom op gesprek of gewoon binnenkijken bij ons kinderdagverblijf in deze voormalige kerk en je zult vast hetzelfde ervaren! Onze pedagogisch medewerkers, bijvoorbeeld op de babygroep, werken vaak al jaren bij ons en delen graag hun ervaring. Zo leggen ze je graag uit waarom we hangwiegjes op de babygroepen hebben en waarom we altijd op schoot voeden.
Bergse Linker Rottekade 294A, Rotterdam
6 groepen
26 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Bij onze dreumesen en peuters wekken we elke morgen kabouter Pim, en op de peuterplusgroep Grandpa. Zij volgen het dagritme mee, zoals het groentemoment en early bird. We doen veel aan beweging, ook met onze dansjuf. Onze peuterplussers zitten op de speelzolder. Daar kunnen we echt stilstaan bij activiteiten die hen voorbereiden op de basisschool, zoals het kringmoment.

We hebben een dreumestuin, een peutertuin en voor de baby's een afgeschermd deel waar ze rustig van de buitenlucht kunnen genieten. De dreumesen oefenen hun balans op het heuveltje, fietsen, spelen samen in de zandbak of even alleen in een van de hoekjes. De peuters zijn actief met uitdagende elementen als het bamboebosje, speelhuisje of de moestuin.

Onze vestiging ligt aan de Rotte in Hillegersberg, op fietsafstand van het centrum. Je kunt vrij parkeren en je bent zo op de A16 en A20.

Bijzonder bij Kindergarden Bergse Linker Rottekade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • De tuin van Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, en ook de dreumesen en peuters hebben een eigen deel, waardoor elke leeftijdsfase zich naar hartenlust kunnen uitleven op onder andere het ontdekpad, het fietsparcours, in de zandbak en in het speelhuisje.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  2,5-4 jaar