Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

Oegstgeest

Welkom op ons rustig gelegen en knusse kinderdagverblijf. Je krijgt meteen een (t)huisgevoel. Ons hechte team kent alle kinderen en ouders, en de kinderen kennen ook alle medewerkers. Op de babygroep volgen we het ritme van de kindjes en kijken we wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen terwijl we aan tafel gaan? Dan eet het later. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.
Rhijngeesterstraatweg 40g, Oegstgeest
3 groepen
15 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Peuters ontdekken heel actief de wereld om hen heen. Dat zien we dagelijks op én onder onze vide waar avontuurlijke fantasiespellen ontstaan. Soms splitsen we de peutergroep op. De ene helft gaat buiten rennen en ravotten, en met de andere gaan we knutselen. Het doel van het laatste is ontdekkend leren. We bieden uiteenlopende materialen aan en kijken hoe kinderen zelf hiermee aan de slag gaan.

In een afgezet stukje babytuin kunnen de allerkleinsten in alle rust veilig van de buitenlucht genieten en vrij bewegen. De oudere kinderen verstoppen zich intussen in het kiekeboebos, fietsen over het parcours, of spelen in de zandbak of buitenkeuken. De groene tuin van dit voormalige klooster is groot genoeg om alle drie de groepen tegelijk buiten te laten spelen.

Woon je in Leiden? Dan is onze vestiging ook goed aan te rijden. Het LUMC ligt op tien minuten afstand.

Bijzonder bij Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • De tuin van Kindergarden Oegstgeest

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de buitenkeuken.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks ('s ochtends) met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De kleinschaligheid, groene omgeving en rustige ligging van de vestiging zorgen ervoor dat het als een tweede thuis voelt. Dit maakt dat de kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn, waardoor zij zich, met onze begeleiding, optimaal kunnen ontwikkelen.
  Monica
  Adjunct Vestigingsmanager
 • Als collega’s in een klein team kennen we elkaar goed. We vullen elkaar aan waar nodig en staan altijd voor elkaar klaar. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen elke dag opnieuw een heerlijke dag beleven.
  Marika
  Pedagogisch medewerker - Dreumesgroep
 • Twee van de belangrijkste dingen die je kinderen kunt geven zijn aandacht en liefde. Vanuit deze basis is elke dag een nieuwe ontdekkingsreis. Hoe leuk is het als je de kinderen daarin spelenderwijs mag ondersteunen en stimuleren!
  Nova
  Pedagogisch medewerker - Peutergroep

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar