Kindergarden Helsinkilaan

Nieuw-Vennep

Uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Het mooiste BSO-avontuur begint in Nieuw-Vennep. In ons tijdelijk onderkomen zorgen onze grote, frisse en lichte ruimtes aan beide zijde van de locatie voor een huiselijke sfeer. Kom vooral eens een kijkje nemen! De uitgestrekte tuin is echt de eyecatcher van deze locatie.
Helsinkilaan 2, Nieuw-Vennep
13 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

De BSO heeft een eigen vleugel binnen dit gebouw. Er zijn hier tal van activiteiten te beleven. Zoals koken in onze Kids keuken of experimenteren met onze proefjes van het Hoe? Zo! Lab. De kinderen hebben hier de regie over hun eigen vrije tijd. Ze bepalen zelf aan welke activiteiten ze willen deelnemen. En willen ze even helemaal niks? Ook goed! Dan is er ruimte voor ontspanning in de chillhoek.

Er is voldoende ruimte om lekker met de kinderen te spelen en te bewegen. En regent het? Dan gaan we lekker de gymzaal in. Ook hebben we leuke samenwerkingen met partijen op het gebied van dansen, bewegen en sport.

Bijzonder bij Kindergarden Helsinkilaan

  • Lezen in de loungehoek op de BSO van Kindergarden

    Chillhoek

    Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

  • Themaweken tijdens vakanties

    Elke vakantie is er een unieke vakantieplanning met eigen activiteiten of er komt iemand bijvoorbeeld een experimenten-workshop geven. Er is altijd een fijne afwisseling van activiteiten op de vestiging en uitstapjes, zoals naar de speeltuin, aardbeienboer of ijs maken bij de ijsboer.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!