Kindergarden Tuibrug

Houten

Uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Het mooiste BSO-avontuur van je kind begint in Houten. In voorbereiding op de basisschool worden kinderen al op onze BSO opgevangen. Hierdoor zijn ze reeds bekend met het team en de ruimtes die alle ontwikkelgebieden prikkelen. Dat voelt vertrouwd op het moment dat ze naar school gaan. En alles onder één dak, op een minuut lopen van onze kinderopvang. 
Tuibrug 1, Houten
16 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Iedereen van ons team heeft zijn of haar specifieke talent. Het activiteitenaanbod is daarom heel rijk en gevarieerd. Sporten, koken en het verzorgen van de dieren zijn heel erg populair. We hebben een prachtige voetbalkooi, een grote gymzaal en een basketbal-plek. Kinderen vinden onze BSO een club waar ze graag naartoe gaan. Ze hebben zeggenschap en vinden elkaar in wat ze doen. Dat geeft een fijne, gezellige sfeer. 

Tijdens de kindervergadering leren de kinderen samen beslissen, spreken in een groep en hun standpunt motiveren. Ze geven hun mening of advies: wat gaan we deze zomervakantie doen? Een nieuw insectenhotel maken, van oude pallets een hut bouwen, een puzzeltocht door het bamboebos? Het is hun vrije tijd, hun plek!

De BSO is heel goed te bereiken en ligt dichtbij de uitvalsweg A27.

Bijzonder bij Kindergarden Tuibrug

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Ontdektuin

  Onze uitdagende BSO tuin daagt de kinderen op verschillende manieren uit. Na school met elkaar lekker voetballen in de voetbalkooi of een potje basketbal spelen? Of wordt er vandaag gekozen om te tuinieren in onze pluk- en/of moestuin? Maar er kan ook gekozen worden voor de glijbaan, schaalschommel of het duikelrek.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Samen met mijn collega’s sparren over de juiste werkwijze voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen, daar krijg ik energie van én het maakt mijn werk continu uitdagend.
  Rianne
  Pedagogisch expert
 • In een vertrouwde en veilige omgeving bieden we activiteiten aan voor de kinderen op de BSO. Op deze manier kunnen ze zich spelenderwijs ontwikkelen. Samen met collega’s bedenken we de leukste activiteiten, en dat geeft mij een gevoel van trots.
  Lisa
  Adjunct vestigingsmanager en BSO coördinator
 • Een peuter die zich op unieke wijze ontwikkelt tot kleuter, is een prachtig proces om aandachtig bij aanwezig te zijn. Het geven van meer vorm en inhoud aan de peuterplusgroep als veilige plek waar kinderen zich gezien voelen en zich spelenderwijs met elkaar ontwikkelen, geeft mijn werk waarde en voldoening.
  Tjarda
  Pedagogisch medewerker peuterplusgroep

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!