Kindergarden Julianalaan

Hoofddorp

Alle groepen in ons monumentale kinderdagverblijf zijn lekker ruim opgezet. Dat geeft ons overzicht en rust. De grote ramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen daarbij voor veel licht en een fijne sfeer. Door deze fijne sfeer komen onze speel- en ontdekhoeken goed tot hun recht. Het zwart-wit hoekje bijvoorbeeld: dat hebben we speciaal voor de jongste baby's ingericht.
Julianalaan 46, Hoofddorp
5 groepen
24 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Praten in de kring, dansen, voorlezen en natuurlijk knutselen. De dreumesen en peuters krijgen bij ons alle ruimte voor vrije expressie. Zo ontdekken ze spelenderwijs verschillende materialen: van veertjes en gekleurd papier tot de bladeren die we in onze tuin vinden.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Onze nieuw aangelegde, schaduwrijke tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Ze kunnen er fietsen, klimmen, gezellig samen komen of zich verstoppen in de bamboebosjes. De baby's genieten veilig van de buitenlucht in een eigen afgeschermd gedeelte.

Onze vestiging ligt in een rustige woonwijk (vlakbij het centrum), goed bereikbaar en heeft goede parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Julianalaan

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • De mooie ontdektuin van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

  Ontdektuin

  Onze ruime, schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, de bamboe-verstopbosjes en het speelse parcours om overheen te fietsen of klauteren.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Wat mijn werk als pedagogisch medewerker zo leuk maakt, is om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar een steentje aan bij te mogen dragen. Ik probeer, samen met mijn collega’s, een veilige omgeving te bieden zodat ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Verder vind ik het leuk om boekjes te lezen, buiten te spelen en creatief bezig te zijn met de kinderen. Wanneer kinderen trots naar je toe komen met een glimlach op hun gezicht of ze geven je spontaan een knuffel, dan weet je waar je het voor doet.
  Yvonne
  Pedagogisch medewerker
 • Binnen mijn functie als Preventie Coach staan de hygiëne en veiligheid op nummer één. Samen met mijn collega's werk ik aan een veilige leer- en ontwikkelingsomgeving voor de kinderen.
  Lisanne
  Preventie coach
 • Ik vind het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en de kinderen te zien opgroeien. Wat ik ook leuk vind aan mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is.
  Chavelly
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar