Kindergarden Floriande BSO

Hoofddorp

Onze vestiging ligt centraal in de groene wijk Floriande. We zitten in het gebouw naast het gezondheidscentrum. We zijn goed bereikbaar via verschillende aanrijdroutes en we hebben voldoende parkeergelegenheid. We zitten in een plezierig, licht en open pand. Het biedt veel ruimte aan de kinderen om vrij te bewegen, zowel binnen en buiten!
Deltaweg 115, Hoofddorp
43 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

We werken op onze BSO met thema's: Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Is er behoefte aan extra sportactiviteiten? Dan gaan we naar de beweegruimte of lekker naar buiten. Onze tuin is ruim opgezet en heeft prachtige bomen. Hier kan je met de kinderen lekker ballen in de voetbalkooi en er zijn uitdagende klimmenrekken. In de vakanties doen we leuke uitstapjes naar musea, het natuurspeelbos of we razen even lekker uit in de duinen.

Bijzonder bij Kindergarden Floriande BSO

 • Aparte buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten!

 • Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. De piano is vaak favoriet, en de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Een meisje op de buitenschoolse opvang van Kindergarden wast haar handen in de BSO Keuken.

  Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Als pedagogisch expert plus werk ik op de verschillende groepen en heb ik daarnaast tijd voor coaching- en adviesmomenten met het team. Mijn functie is ontstaan om de pedagogiek op de vestigingen te waarborgen en pedagogisch gezien de verdieping op te zoeken.
  Dionne
  Pedagogisch expert plus
 • Het leuke aan mijn functie als adjunct vestigingsmanager vind ik de afwisseling van werkzaamheden. Als je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde. Ik krijg veel energie van alle nieuwe dingen die op mijn pad komen en dat ik veel leer!
  Lisanne
  Adjunct vestigingsmanager

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!