Kindergarden Sportparklaan

Heemstede

Ruimte, licht en een fijne, huiselijke sfeer. Alle groepen zijn op ons kinderdagverblijf met elkaar verbonden, de slaapkamers direct aan de groep voor het overzicht. Natuurlijk dagen we de kindjes uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby's ingericht, omdat zij de eerste maanden dat contrast het beste zien. De peuters pakken zelf hun werkjes uit de lage kasten en mogen zelf kiezen waar de peutergym die dag uit bestaat: ze worden altijd blij van de kruiptunnel en de danslinten.
Sportparklaan 8a, Heemstede
5 groepen
25 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

En dan onze mega tuin: vanuit elke groep zijn de kindjes in een mum van tijd buiten. De baby's genieten veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermde gedeelte, terwijl de oudere kinderen zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, in de zandbakken spelen of onder begeleiding appels, pruimen of vijgen van onze bomen plukken. En het leukste is natuurlijk om daar vervolgens met z'n allen wat lekkers van te maken, zoals jam of appelflappen.

Ons kinderdagverblijf vind je naast het Sportplaza Groenendaal. De sportvelden zijn vlakbij, net als de populaire basisschool Nicolaas Beets.

Bijzonder bij Kindergarden Sportparklaan

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Grote ontdektuin

  Onze grote schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is er een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven in de twee zandbakken, op het ontdekpad of het fietsparcours onder de wilgentunnel door.

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peutergym

  Elke ochtend doen we met de kindjes die willen aan peutergym. De ene keer oefenen we de koprol op de gymmat, gebruiken de kruiptunnel of we dansen met de danslinten. Een andere keer vragen we wat de kinderen zelf willen doen. Dieren na doen? Leuk gaan we dat doen!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het mooie aan werken bij Kindergarden vind ik dat kinderen helemaal zichzelf mogen zijn en hun eigen identiteit kunnen ontwikkelen en dat ik hieraan mag bijdragen geeft mij een gevoel van trots.
  Chantal
  Adjunct vestigingsmanager 
 • Kindergarden is voor mij een werkplek waar ik vanuit de behoeften en interesses van het kind kan werken in een uitdagende en leerrijke omgeving.
  Floor
  Pedagogisch expert
 • Ik ben trots op het feit dat de kinderen elke dag genieten van mijn zelf bereidde warme maaltijd. Koken is mijn passie en ik vind het fantastisch dat ik mijn passie kwijt kan in mijn werk.
  Sita
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar