Kindergarden Bazuindreef

Harderwijk

Prettig, rustig en licht! En veel ruimer dan je zou verwachten. Dat is de eerste indruk van de ouders die we op ons kinderdagverblijf mogen rondleiden. Alle pedagogisch medewerkers van ons team kennen alle kindjes en alle kindjes kennen hen. Dat vinden we belangrijk, want ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we graag rekening mee. Zo kan bijvoorbeeld een onrustige baby weer rust vinden in onze hangwieg, want het zacht heen en weer schommelen biedt troost en geborgenheid.
Bazuindreef 87, Harderwijk
5 groepen
35 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Alle groepen zijn blij met de eigen keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ze zijn zo ingericht dat we continu zorg en aandacht kunnen geven. De pedagogisch medewerkers volgen daarbij zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen thuis hebben. De oudste peuters bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. We schrijven bijvoorbeeld letters in vogelzand of pakken voorwerpen op met een pincet. Zo stimuleren we hun fijn-motorische vaardigheden.

Buiten ervaren de kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar is onze grote, schaduwrijke tuin dan ook helemaal op afgestemd. Er zijn ontdekpaden, kinderen kunnen zich verstoppen, samen komen of even alleen zijn.

Bijzonder bij Kindergarden Bazuindreef

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het huisje, op de ontdekpaden of zich kunnen verstoppen in de bamboebosjes.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik vind het leukste aan mijn werk dat er écht tijd is om aandacht te besteden aan ieder kind, zodat ik goed op de individuele behoeften van de kinderen kan inspelen. Bovendien is het fijn dat medewerkers tijd en ruimte krijgen om zich te kunnen blijven ontwikkelen.
  Catheleine
  Adjunct vestigingsmanager 
 • Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Daarom zijn we kindvolgend en moedigen we de kinderen aan om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind zich op zijn gemak voelt en een veilige en vertrouwde omgeving bij ons heeft.
  Samantha
  Pedagogisch medewerker
 • Als pedagogisch expert heb ik als doel om de pedagogische kwaliteit op de vestiging samen met de vestigingsmanager hoog te houden. Naast deze mooie functie sta ik ook op de groep. Als pedagogisch medewerker moedig ik de kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.
  Iris
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar