Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

Haarlem

Alsof je in een sprookje terecht komt!' Zo reageren medewerkers vaak na een rondleiding of kennismakingsgesprek. We doen er alles aan om de kinderen een tweede thuis te bieden op ons kinderdagverblijf. Dat begint met de liefdevolle aandacht en verzorging van onze pedagogisch medewerkers. Zij dagen de kinderen uit om op ontdekking te gaan, bijvoorbeeld in het zwart-wit hoekje. We hebben dat speciaal voor de baby's ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.
Koningin Wilhelminalaan 12, Haarlem
6 groepen
32 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Het ervaren van muzikale rituelen, zoals een liedje zingen voor het slapen gaan, geeft vooral de jongere kinderen een gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid. Onze muziekles helpt hen bij het maken van contact en is goed voor de taalontwikkeling. Dankzij onze peuteryoga ontwikkelen we een goede manier van bewegen en oefenen we gelijk het evenwicht. Buiten is het genieten in onze heerlijk grote en groene tuin met veel bomen. De baby's hebben een eigen, afgeschermd deel. Ook de dreumesen hebben een eigen tuin, net als de peuters.

Onze vestiging zit in de kindvriendelijk Koninginnebuurt aan de rand van Heemstede en ligt op de route naar de A9. Je kunt gratis en makkelijk parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte, die dankzij de schaduwdoeken altijd schaduwrijk is. En voor als de baby's die al wat ouder zijn hebben een mooie zandbak.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  We geven muziekles aan de peuters. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De buitenkeuken, ons bamboebos of het blote voetenpad, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De kinderen iedere dag zien genieten van een verse warme maaltijd brengt een glimlach op mijn gezicht.
  Miranda
  Huishoudelijk medewerker
 • Ik vind het belangrijk om ouders het gevoel te geven dat ze hun kindje met een gerust hart bij ons kunnen brengen. Doordat ouders hun kindjes met vertrouwen bij ons achterlaten, voelen de kinderen zich veilig om in eigen tempo te groeien en te ontwikkelen.
  Sophie
  Pedagogisch medewerker
 • Het is fijn om te werken bij Kindergarden omdat je hier echt gewaardeerd wordt. Niet alleen door de kinderen maar ook door de ouders en je collega’s. Er is niks mooiers dan een dag tevreden af te ronden en te weten dat door jouw toedoen de kinderen weer een stukje zijn gegroeid.
  Kayleigh
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar