Kindergarden Kennemerplein

Haarlem

Een echte blikvanger... direct tegenover het station van Haarlem ligt ons prachtige, monumentale kinderdagverblijf - op een heuveltje, waar de kinderen fijn vanaf kunnen racen! Aan de voorkant is het druk, maar achter merk je daar helemaal niets van. Het is er stil, je hoort de vogeltjes en we kijken uit over het water van de Singel. Iedereen is verrast dat we zo'n grote tuin hebben.
Kennemerplein 3, Haarlem
3 groepen
16 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Voor ieder kind is in onze tuin iets te vinden. Ontdekken, verstoppen, ravotten, fietsen, alles kan. De baby's genieten rustig en veilig van de buitenlucht. We hebben een speciaal stuk tuin voor ze afgeschermd. Door de lage afscheidingen is het contact met oudere broertjes en/of zusjes heel makkelijk. Binnen voelt het alsof je ergens thuis binnenstapt: lekker ruim en huiselijk. Ook geven we muziekles, ook juist aan de jongste kinderen. Muziek helpt hen bij het maken van contact en stimuleert de taalontwikkeling en creativiteit. Onze peuteryoga helpt bij het ontwikkelen van coördinerende vaardigheden en stimuleert de grove motoriek: een goede manier van bewegen!

Onze vestiging ligt aan de uitvalsweg N200 en dichtbij de A9.

Bijzonder bij Kindergarden Kennemerplein

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Dagelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze (bijvoorbeeld onder het fruitmoment) kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles voor baby's

  We geven muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we ook aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • 'Zien eten, doet eten.' Doordat de kinderen gezellig gezamenlijk eten is het mooi om te zien hoe de volle schalen met de gezonde maaltijden weer leeg terugkomen in de keuken. En wat een compliment als ouders om recepten vragen omdat hun kind(eren) hier beter eten dan thuis!
  Carla
  Huishoudelijk medewerker
 • Het mooiste aan mijn werk als pedagogisch medewerker vind ik de blije gezichtjes van de kinderen, ze plezier zien maken met leeftijdgenootjes en ze zien groeien in hun ontwikkeling. Ik probeer kinderen een veilig gevoel te bieden zodat kinderen en ouders met een fijn gevoel naar huis gaan. Dit doe ik met alle liefde en plezier!
  Laura
  Pedagogisch medewerkster

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar