Kindergarden Valentijn

Driebergen

Villa Valentijn heeft hele mooie, karakteristieke eigenschappen. Op elke groep zie je nog het oude houtwerk. Ook in de knusse hoekjes die zo belangrijk zijn voor de kinderen, omdat ze daar minder afgeleid zijn en beter in hun spel kunnen blijven.
Valentijn 40, Driebergen
4 groepen
20 medewerkers
1 vacature

Onze vestiging

Op de dreumes- en peutergroepen krijgen de kinderen veel bewegingsvrijheid en ruimte om eigen keuzes te maken. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en stimuleert het proces van zelfstandig worden. De peuterplussers hebben een eigen groep met eigen pedagogische medewerkers. We beginnen bijvoorbeeld de ochtend met een kringgesprek ter voorbereiding op de basisschool. De kring is hét moment om te praten: je benoemt er namen, telt er de kinderen en gebruikt er woordplaatjes die de interactie ondersteunen.

Onze groene dreumes- en peutertuin nodigt de kinderen uit tot spelen en ontdekken, maar biedt ook gelegenheid om rustig samen of alleen te zijn. Voor de baby's hebben we het balkon als buitenruimte.

Bijzonder bij Kindergarden Valentijn

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker met echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Kinderkapper

  Eén keer per 8 weken komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het is zo leuk om voor de kinderen elke keer een gezonde maaltijd te maken. Creatief zijn met de ingrediënten die je mag gebruiken. Heerlijk om te zien hoe de kinderen lekker smullen. De knuffels en praatjes, dat alles maakt het werken bij Kindergarden zo leuk.
  Allison
  Huishoudelijk medewerker
 • Ik vind het fijn om de zorg te dragen voor de kinderen. Ik geniet van elke lach, knuffel en elk contact met de kinderen. Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het belangrijk om de kinderen op hun eigen tempo te ondersteunen in hun ontwikkeling.
  Pariya
  Pedagogisch medewerker
 • Het is een fantastische uitdaging om de taak als Pedagogisch Expert te mogen vervullen. Samen met het team zorgen we voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving. Daarin kan het kind zich optimaal ontwikkelen en zelfvertrouwen opbouwen om de wereld te ontdekken.
  Romy
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar