Kindergarden Kasteel de Binckhorst

Den Haag

In 2022 opende we midden in de wijk de Binckhorst een kleinschalige buitenschoolse opvang. Het prachtige kasteel geeft een extra dementie aan de gezellige en huiselijke groepsruimtes. Het zorgt voor een sfeer waarin zowel medewerkers als de kinderen zich direct zullen thuis voelen.
Binckhorstlaan 149, Den Haag
8 medewerkers
3 vacatures

Onze vestiging

Samen met de kinderen maken we de BSO. We nodigen de kinderen uit en tegelijkertijd zijn we ook heel benieuwd naar hun inbreng en ideeën. Sportief, creatief? Vrij spelen? Zin in een groepsspelletje? De Kids keuken of de chillruimte in? We nodigen kinderen uit om mee te doen aan een activiteit en tegelijk luisteren we goed naar hun eigen ideeën en inbreng. Die nemen we mee in het activiteitenprogramma. En tijdens de zomervakantie maken we een draaiboek met elke week een ander thema.

Je vindt ons midden in de nieuwe woonwijk Binckhorst, niet zover van de A12 oprit. Deze locatie ligt erg centraal voor medewerkers uit o.a. Voorburg, Leidschendam en Oud Rijswijk.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!