Kindergarden Bezuidenhoutseweg

Den Haag

Ons kinderdagverblijf aan de bekende Bezuidenhoutse weg ligt in een groene, bosrijke omgeving, de achtertuin grenst zelfs aan het Haagse Bos. Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van de kindjes. We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak.
Bezuidenhoutseweg 92-94, Den Haag
4 groepen
10 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

Op de babygroep stimuleren we de taalontwikkeling door samen een boekje te lezen - plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen. Wist je dat kinderen die als baby al zijn voorgelezen, later beter zijn in taal?

Alles aan onze inrichting nodigt uit om op onderzoek uit te gaan en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben we bijna al het meubilair op kindhoogte, zodat ze zelf alles kunnen pakken. De kinderen die naar de basisschool gaan bieden we peuterplusactiviteiten aan om hen zo goed mogelijk voor te bereiden. In Benny's playground laten we de peuters in een kringgesprek kennis maken met de Engelse taal.

Onze vestiging zit dichtbij het Centraal Station en je rijdt in een wip vanaf de A4 de straat in. Er is bovendien genoeg parkeerplek om je kind te brengen of op te halen.

Bijzonder bij Kindergarden Bezuidenhoutseweg

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Grote ontdektuin

  Onze grote tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en in onze grote zandbak.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Omringd door fijne collega's en lieve kinderen, ga ik elke dag met plezier naar mijn werkplek. Ik zorg graag voor een verse maaltijd en een schone omgeving. Maar het mooiste blijft toch wel de lieve kindjes die ik elke dag weer mag zien groeien in hun ontwikkeling.
  Priscilla
  Huishoudelijk medewerker
 • Elke dag ga ik weer met plezier naar me werk en kan ik niet wachten om de lieve snoetjes van de kinderen te zien. Het is zo fijn om kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Met vallen en opstaan leren ze wie ze zelf zijn en daar help ik ze graag een handje bij mee!
  Elvira
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar