Kindergarden Appelgaard

Den Haag

Welkom in ons lichte en levendige kinderdagverblijf! De centrale hal nodigt uit om gezellig even samen te komen met andere ouders, er staat altijd een coffee to go voor je klaar. Net als in de Scandinavische landen mogen de baby's hier buitenslapen, uiteraard in overleg met de ouders. We hebben daar een speciaal protocol 'Buitenslapen' voor én een fijne, groene omgeving natuurlijk.
Bosbesstraat 20, Den Haag
6 groepen
21 medewerkers
8 vacatures

Onze vestiging

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op 'het zelf doen'. Daarom krijgen ze in het slaaptheater allemaal een eigen matrasje op een vaste plek in de ruimte. Ook onze twee buitenruimtes - tuin en dakterras - zijn zo ingericht dat ze de kinderen aanmoedigen om zelf te gaan ontdekken en verkennen. We hebben een voelpad, een modderkeuken, een klimwigwam en een parcours dat goed is voor de motorische ontwikkeling.

Je vindt ons tegenover de speeltuin, in een kinderrijke buurt. De Oude Haagweg is om de hoek, daardoor zijn we makkelijk bereikbaar met het OV, maar je kunt ook voor de deur parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Appelgaard

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Buiten slapen bij Kindergarden

  Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Bij Kindergarden Appelgaard heb ik de ruimte om leuke, leerrijke en grappige activiteiten aan te bieden. De kinderen hebben thuis altijd wat te vertellen.
  Mike
  Pedagogisch medewerker
 • Aandacht en liefde zijn één van de belangrijkste dingen wat je de kinderen kan geven. Je wilt ze laten voelen dat ze gezien worden. Bij Kindergarden gebeurt dat. En de liefde die je geeft, krijg je ook zeker terug.
  Rubaina
  Pedagogisch medewerker
 • Elk kind heeft een andere opgroeivraag, elke ouder een andere opvoedkundige vraag en beiden willen genoeg aandacht en tijd. Bij Kindergarden maken we die tijd en helpen we graag om samen alle kinderen mee te geven wat ze nodig hebben om als ze de leeftijd van 4 te hebben bereikt klaar te zijn voor de basisschool.
  Anne-Magreet
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  2-4 jaar