Kindergarden Zuid Sport

Delft

Bij BSO Sport komen kinderen op een speelse manier in aanraking met beweging, buiten zijn en samen sporten. Naast lekker sportief bezig zijn is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor ander spel, zoals spelletjes spelen, knutselen of even lekker rustig een boekje lezen. Ook worden er regelmatig sportlessen/activiteiten gegeven zoals: Tennis, hockey, voetbal, rugby, skaten, frisbee, badminton en sport en spelactiviteiten zoals zaklopen, touwtrekken, pittenzakken, boogschieten. Ook brengen we de kinderen naar hun reguliere hockey en of tennisles en zorgen ervoor dat ze vervolgens weer naar de BSO terugkomen.
Westblok 1, Delft
30 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Wie beweegt heeft energie nodig. Bij BSO sport eten en drinken we gezond. Bij aankomst op de BSO gaan we eerst genieten van een buffet van fruit, groente, yoghurt, muesli, brood en crackers.

Kinderen bij BSO Sport maken hun eigen keuzes waardoor ze naast fysiek fit, ook fit van geest raken. Kinderen worden zich bewuster van zichzelf, leren uitdagingen aan te gaan en versterken hun zelfvertrouwen. Zolang ze maar in beweging komen verleggen ze hun grenzen en beweegt alles mee."

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
  • Ik hou van de veelzijdigheid van mijn functie. Van het maken van roosters en (vakantie)activiteitenplanningen tot het werken op de groepen, om zo alle kinderen kwalitatieve naschoolse opvang te kunnen bieden.
    Isabelle
    BSO coördinator

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.