Kindergarden Reinier de Graaf

Delft

Ons unieke, duurzame pand is ontworpen als kinderdagverblijf in de vorm van een klavertje. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel natuurlijk licht op de groepsruimtes die om de centrale tuin liggen. Alles is gelijkvloers, dus als je binnenkomt heb je meteen een fijn overzicht. Elke babygroep heeft bij ons twee slaapkamers die volop rust en veiligheid bieden. Gaan we met de baby's naar buiten dan krijgen ze kruippakjes aan.
Maria Vincentiastraat 10, Delft
7 groepen
21 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

De peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes, zodat we meer aandacht aan een activiteit kunnen besteden. In de grote open hal combineren we het vrij bewegen vaak met taal: een verhaal of een liedje.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze ontdektuin - onze trots! - dan ook helemaal op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Eenmaal binnen zie je de tuin al door de glazen pui: heuvels, waterbaan, bruggetje met watervalletjes, zand en schelpen. En echt gras.

We zitten dichtbij de uitvalswegen naar de A13 (Rotterdam) en A4 (Den Haag). Parkeren kan voor de deur op ons privé terrein.

Bijzonder bij Kindergarden Reinier de Graaf

 • De ontdektuin van Kindergarden Reinier de Graaf Delft

  Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De heuvels, onze waterbaan en het echte gras, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

 • De grote centrale hal van Kindergarden Reinier de Graaf Delft

  Beweegruimte

  Regelmatig toveren we onze ruime centrale hal om tot beweegruimte zodat de kinderen hun energie kwijt kunnen. Tegelijkertijd ontwikkelen we zo een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Friends call me Jim

  Dagelijks bewegen de peuters met Friends call me Jim. Op basis van personages en magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het vertrouwen van ouders, het enthousiasme van mijn collega’s en de liefde van de kinderen zorgen ervoor dat ik met zoveel plezier naar mijn werk ga én de kinderen optimaal kan stimuleren in hun ontwikkeling van de eerste stappen in hun leven.
  Mignon
  Pedagogisch medewerker
 • Mijn functie als huishoudelijk medewerker is heel gevarieerd. Ik zorg voor een schoon en uitnodigend pand voor de ouders, kinderen en medewerkers. Buiten mijn huishoudelijk taken is de functie zeer afwisselend en is geen dag hetzelfde. Ik help graag op de groepen en ondersteun mijn collega’s bij het aantrekken van de laarsjes en jasjes, zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
  Ramona
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.