Kindergarden Buitenhofdreef

Delft

Je moet echt even komen kijken... anders heb je geen idee van onze prachtige, centrale hal die ingericht is als bewegingsruimte. Alle groepen grenzen aan deze grote, lichte en open hal waar je samen met de kinderen kunt spelen, eten en ontdekken. We hebben trouwens nog meer om je te laten zien in ons pas verbouwde kinderdagverblijf: de muziekhoek, het atelier om te knutselen en onze nieuwe ontdektuin.
Buitenhofdreef 268, Delft
8 groepen
13 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

De baby's blijven altijd in onze nabijheid. Op de babygroepen maken we namelijk gebruik van hangwiegjes, zodat ze kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Op deze manier leren wij de kindjes ook goed kennen. Door onze horizontale groepen kunnen we tevens beter rekening houden met ieder kindje en zijn of haar behoeften.

Peuters ontdekken heel actief de wereld. We laten het vrij bewegen, dansen of gymen van onze peuters vaak samengaan met het vertellen van een verhaal of het zingen van liedje. Zo voegen we er een taalrijke ervaring aan toe. In ons atelier werken we met verschillende materialen: we stempelen met aardappelen en maken prachtige schilderijen van scheerschuim.

Onze vestiging ligt centraal aan een uitvalsweg richting centrum én snelweg. Daarbij is er gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Buitenhofdreef

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Boekenkast met kinderboeken

  Samenwerking bibliotheek

  Door onze samenwerking met de plaatselijke bibliotheek, ontvangen wij elke zes weken nieuwe kinderboeken voor de leeftijd 0-4 jaar. We kiezen steeds voor een nieuw thema zoals kleuren, muziek of dieren. Zo blijven de kinderen het verrassend en interessant vinden om te luisteren, te kijken en te ontdekken.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De trots van een kindje dat weer een stapje verder is, de zorg en liefde die wij geven om hen te laten groeien, dat maakt dit werk iedere dag speciaal.
  Jessica
  Adjunct vestigingsmanager
 • Het bijzondere aan kinderen is dat ze jou de wereld vanuit hun perspectief laten zien.
  Jessica van C
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  3 Peutergroepen

  2 - 4 jaar