Kindergarden Kamerlingh Onnesweg

Bussum

Kom binnen via de monumentale entree met glas-in-lood en je hebt meteen overzicht over de twee babygroepen van ons kinderdagverblijf. Je vindt er speel- en ontspanhoeken: een zwart-withoekje, een leeshoekje, speelmat en spiegel. Voor ieder kind fijn om in alle rust te kunnen spelen en ontdekken.
H. Kamerlingh Onnesweg 76, Bussum
5 groepen
19 medewerkers
4 vacatures

Onze vestiging

In onze aparte snoezelruimtes kunnen we ons met een klein aantal dreumesen terugtrekken als er behoefte is aan rust. Een momentje om even bij te komen. Of we lezen er samen een boekje uit onze eigen bieb. Op de peutergroepen staat een 3+ kast, aangepast aan de ontwikkelingsfase van de oudste peuters. Als de jongsten gaan rusten, gaan zij daar graag mee aan de slag. Een mooie voorbereiding voor de basisschool!

Het paradepaardje vind je buiten. Onze tuin is groot en heel natuurlijk ingericht, met dwaalbosjes, een flinke zandbak, glijbaan, schaduwdoeken, twee moestuinen en picknicktafels voor als het lekker weer is. We zitten in een kindvriendelijke buurt en meteen naast basisschool de Hoeksteen.

Onze vestiging ligt dichtbij de A1. In een mum van tijd zit je dus op de snelweg.

Bijzonder bij Kindergarden Kamerlingh Onnesweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte met hun eigen spelmateriaal, zoals speciale voelelementen.

 • Engelse Les met Bennie op het kinderdagverblijf van Kindergarden

  Bibliotheek

  Uniek is onze eigen bibliotheek! Naast de leukste voorleesboeken hebben we hier ook een vertelhoek met poppenkast en lekkere banken en kussens om even helemaal weg te dromen.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Grote ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De kinderen kunnen zich naar hartenlust verstoppen in onze dwaalbosjes, spelen in de grote zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik werk al bijna 11 jaar met plezier op de babygroep bij Kindergarden. Nog steeds zorg ik elke dag met plezier voor alle kindjes. Mijn werk biedt elke dag leuke en nieuwe uitdagingen en zo blijft mijn werk gevarieerd.
  Anouk
  Pedagogisch medewerker
 • 'Waar een wil is, is een weg'. Begonnen als huishoudelijk hulp, waar ik met liefde voor de kinderen heb gekookt. Toen kwam de mogelijkheid om via de Kindergarden Academie de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker te volgen en nu ben ik volwaardig Pedagogisch medewerker. Ik ben dankbaar voor deze doorgroeimogelijkheden.
  Mornay
  Pedagogisch medewerker 
 • Doorat ik observeer en in gesprek ga met mijn collega's, merk ik wat mijn collega's nodig hebben om de beste zorg aan de kinderen te kunnen geven. Ik vind het leuk dat een kleine aanpassing al een groot verschil maakt. We leren van elkaar!
  Willemijn
  Pedagogisch expert 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar