Kindergarden Brediusweg

Bussum

Ons kinderdagverblijf zit in een prachtig, statig herenhuis. Het ruime pand wordt omgeven door een flinke tuin. En het bijzondere aan onze tuin is dat elke groep een apart deel heeft, óók de allerkleinsten. Daardoor kunnen de peuters rondom fietsen en is er een lang stuk tuin waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen. En bovendien hebben we ook een moestuin.
Brediusweg 35, Bussum
3 groepen
11 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Binnen ervaar je rust, het is er knus en kleinschalig. We hebben relatief kleine groepen. Dat maakt dat je elkaar snel beter kent en zorgt ervoor dat de overgang van de ene naar de andere groep soepel verloopt. De babygroep is overigens lekker ruim. Met de dreumesen gaan we vaak in kleine groepjes aan de slag in ons dreumesatelier. Zo kunnen we juist die extra aandacht geven. En wist je dat onze voeltafel echt favoriet is? Het laat de kinderen alle zintuigen gebruiken: zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

Je vindt ons uiteraard in het Brediuskwartier waar heel veel gezinnen wonen. Deze Kindergarden vestiging ligt ideaal wat de nabijheid van de scholen betreft. Woon je in de buurt? Kom kijken! Er zijn goede parkeermogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Brediusweg

 • Dreumesatelier bij Kindergarden

  Dreumes atelier

  Vaak splitsen we de dreumesgroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals onze voeltafel.

 • Een baby atelier bij Kindergarden

  Grote baby groepsruimte

  Onze grote babygroep is ruim opgezet en zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Grote babytuin

  In onze grote babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen, spelen in de zandbak of met elkaar werken in de moestuin.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik ben trots op mijn werk en de manier waarop Kindergarden kinderen ondersteunt in hun ontwikkeling. Door mijn werk als Huishoudelijk medewerker kan ik de kinderen helpen met het ontwikkelen van hun smaken en ervoor zorgen dat ze iedere dag de benodigde voedingsbehoeften binnen krijgen. Dit en het omgaan met de collega’s binnen ons team geven mij veel voldoening.
  Malou
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar