Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

Baarn

Ons kinderdagverblijf zit in het prachtige oude postkantoor midden in het centrum van Baarn. Het pand telt meerdere verdiepingen waardoor je rust en een huiselijk gevoel ervaart. De raampartijen zorgen daarbij voor veel licht en de ruime entree met de aangrenzende keuken zorgt voor de wow-factor. We zijn benieuwd naar jouw reactie!
Teding van Berkhoutstraat 7, Baarn
6 groepen
30 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

De rust van de baby's wordt niet verstoord, omdat bijvoorbeeld de peuters druk aan het spelen zijn, want elke groep heeft bij ons zijn eigen verdieping en gang. Onze peuter- en peuterplusgroep op de zolderverdieping hebben een knusse sfeer dankzij het schuine dak met houten balken. In het atelier ontdekken de kinderen weer andere knutselmaterialen dan op de groepen en bij onze 'vertelstenen' mogen de kinderen zelf bedenken wat ze gaan doen: zo stimuleren we hun taalontwikkeling en fantasie.

Buiten vind je een prachtige beschutte tuin met een apart deel voor de baby's, schaduwrijk door een zonnescherm en voorzien van een eigen zandbak. Achter in de tuin ontdek je een parcours met houtsnippers, bosjes en looppad. En in de moestuin zaaien, verzorgen, verpotten en oogsten de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen.

Bijzonder bij Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Een moestuin bij Kindergarden

  Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De dreumisen en peuters kunnen zich naar hartenlust uitleven op ons ontdekpad, het fietsparcours of hun evenwicht oefenen op de halve autobanden.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • In mijn functie als pedagogisch expert ben ik werkzaam op alle groepen van de locatie en ben ik zichtbaar voor alle ouders en collega's. Samen zorgen wij ervoor dat het pedagogisch niveau iedere keer weer verbeterd wordt en het beste in onszelf naar boven te halen.
  Marieke
  Pedagogisch expert
 • Als adjunct vestigingsmanager ben ik een dag werkzaam op kantoor. De Andere drie dagen werk ik op de dreumesgroep, waar ik samen met de kinderen op ontdekking mag in hun beleef wereld. Elke dag begroet worden met een knuffel en een grote lach is het mooiste wat er is! Dit in afwisseling met de kantoor taken, rondleidingen en contact met ouders, maakt dat mijn werk uitdagend blijft.
  Hester
  Adjunct vestigingsmanager
 • Elke ochtend rennen de kinderen al de keuken in om te vragen wat wij gaan eten, en na de lunch krijg ik elke dag wel weer complimentjes dat het heel lekker was. Dit geeft mij ook elke dag weer een voldaan gevoel.
  Sjouk
  Huishoudelijk medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar