Kindergarden Elderveld

Arnhem

Welkom op onze kleine, gemoedelijke vestiging! Alles is hier gelijkvloers en alle groepen zijn met elkaar verbonden, de verschoonruimte ertussen zorgt voor veel gezellig contact. Op de babygroep volgen we het ritme van de kinderen en kijken wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen terwijl we aan tafel gaan? Dan eet het later. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.
Burgemeester Matsersingel 200, Arnhem
5 groepen
27 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Op de dreumes- en peutergroepen creëren we veel ruimte voor zelfredzaamheid: tafeldekken, naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen. Activiteiten gedurende dag bieden we zoveel mogelijk aan op leeftijd. De ochtend delen we bijvoorbeeld in tweeën, zodat de drieplussers ook een kringmoment hebben waarin we echt stil kunnen staan bij onderwerpen die hen voorbereiden op de basisschool.

We hebben een grote, groene tuin met veel bomen en schaduw. Je vindt ons vaak buiten, ook al omdat alles gelijkvloers is en we dus zo buiten staan. Staptegels, halve autobanden, zandbak, paadjes en over een bult heen fietsen... heerlijk!

Bijzonder bij Kindergarden Elderveld

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Ook geven we muziekles aan de kinderen. Naast de peuters en dreumesen, juist ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin

  Onze ruime en groene tuin (en door de hoge bomen erg schaduwrijk) nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Van de staptegels tot het autobanden parcour en de grote zandbak, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het is belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige speel- en leeromgeving, waarbij ze alle ruimte krijgen om te ontdekken en zo te kunnen ontwikkelen. Kinderen komen tot ontwikkeling waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ik vind het geweldig om als pedagogisch expert op de groep te werken en daarnaast ook samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk te zijn voor de pedagogische kwaliteit van de vestiging.
  Nurseli
  Pedagogisch Expert
 • Dit werk gaat mij elke dag aan het HEART! Een sfeer van verbondenheid op de groep en in het team creëren is het allerleukste van mijn werk. Het werken op de groep en daarnaast het ondersteunen van de vestigingsmanager, maakt mijn werk heel afwisselend en uitdagend.
  Chanise
  Adjunct Vestigingsmanager 
 • Dat ik in mijn werk bij Kindergarden ieder kind als individu mag zien en de ontwikkeling van kinderen van zo dichtbij mag meemaken, vind ik zo bijzonder. De emoties van kinderen mogen er hier echt zijn. Als een ouder zegt “bij jou is mijn kind in goede handen”, maakt mijn hart een sprongetje.
  Masoumeh
  Pedagogisch medewerker 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar